Geweldige odds bij wedden op FC Twente – Feyenoord 29-01-2023

Bas Hosselman
26. januari 2023

Na een Klassieker en een midweekse speelronde is het al weer tijd voor de volgende kraker in de Eredivisie. Koploper Feyenoord speelt tegen nummer vier FC Twente. Weet Feyenoord te winnen of kan Twente de druk opvoeren?

Twente op zoek naar plek in de top drie

Met een overwinning op Feyenoord kan FC Twente hele goede zaken doen. De ploeg van Ron Jans staat momenteel vierde met zes punten achterstand op Feyenoord. Het verschil met nummer twee AZ is slechts vier punten. Twente verspeeld op woensdag dure punten tegen Vitesse. Het werd 2-2 en daarmee had het nog geluk dat PSV ook punten verspeelde. Het gat met Feyenoord en AZ werd echter wel vergroot.

Betcity freebet welkomstbonus

© Betcity – screenshot van 26-01-2023

Is FC Twente in staat om in eigen huis te winnen van Feyenoord? Bij de bookmakers kun je een mooie odd pakken voor een Twentse overwinning. Bij Betcity pak je hier namelijk 2.90 mee. Dat is net wat meer dan de 2.48 die je krijgt voor winst van Feyenoord. Beide ploegen zijn in hun laatste vijf wedstrijden in de Eredivisie en zijn in vorm. Een mooie manier om te wedden op FC Twente – Feyenoord is met de Betcity freebet die we even verderop zullen bespreken.

BIJ BETCITY AANMELDEN

Hoe komt Feyenoord zwaar programma door?

Vorige week speelde Feyenoord de Klassieker tegen Ajax en verloor daarin twee punten. Op woensdag wist Feyenoord wel weer te winnen, maar de Rotterdammers weten ook dat er nu twee zware wedstrijden voor de boeg staan. De eerste wedstrijd is tegen FC Twente, de nummer vier van de Eredivisie dat evenveel punten heeft als de Rotterdammers. Een week later neemt Feyenoord het op tegen PSV. Gelijk hierna wacht de achtste finale van de KNVB Beker en wachten Heerenveen en nummer twee AZ.

Feyenoord wist Ajax in de eerste helft te overklassen en zou die truc willen herhalen aankomende zondag. De wedstrijd tegen Twente is speciaal aangezien de Tukkers deze winter niet wilden meewerken aan een transfer van top target Zerrouki. Van de laatste negen onderlinge wedstrijden won Feyenoord er twee, werd het vijf keer gelijk en wist Twente twee keer te winnen. De vorige keer in de Kuip werd het 2-0. We zullen hieronder kijken naar de mooiste weddenschappen en odds. Daarbij verwachten we ook nog een odds boost Betcity dit weekend waarbij je 50 x je inzet kunt krijgen.

Betcity Feyenoord Twente wedden 29-01-2023

© Betcity 26-01-2023-odds kunnen veranderen

PAK DE BETCITY BONUS

Welkomstbonus bij Betcity

Met zulke goede odds raden we je natuurlijk direct aan om bij Betcity te gaan wedden op FC Twente – Feyenoord. Heb je hier nog niet eerder gespeeld? Dan kun je nog een gratis weddenschap pakken ter waarde van maximaal € 50,00. Stort je tussen de € 20,00 en € 49,99 dan krijg je een freebet van € 20,00. Bij een storting van € 50,00 pak je een gratis weddenschap van € 50,00. Hiervoor hoef je je alleen maar aan te melden via de link in dit artikel en een eerste storting te doen!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.