50x je inzet terug bij Arsenal vs PSV

Jeroen van Veen
19. oktober 2022

Nadat deze wedstrijd vanwege het overlijden van Koningen Elizabeth eerder uitgesteld was, mag PSV alsnog op bezoek in Londen voor deze Europa League wedstrijd en het uitstel kan PSV wel eens goed uitkomen. Kan PSV verrassen in Londen. Arsenal – PSV in de Europa League, 20 oktober 2022 om 19:00. Lees de BetCity ervaringen en meld je aan bij de bookmaker en pak 50 keer je inzet terug bij een overwinning van de Eindhovenaren.

Dat PSV met wat meer vertrouwen deze wedstrijd ingaat, is omdat het een aantal lang geblesseerden terug zag keren. Zowel Mauro Junior als Noni Madueke zijn dit seizoen voor het eerst inzetbaar en beide potentiële basisspelers kunnen een kwaliteitsboost geven aan dit PSV, de belangrijkste terugkeer lijkt echter die van aanvoerder Luuk de Jong. PSV heeft tijdens de twee maanden afwezigheid van de spits genoeg doelpunten gemaakt, maar vooral tegen de grotere ploegen werd de leiderschap en ervaring voorin van de Jong gemist.

De drie teruggekeerden lijken niet allen aan de aftrap te staan vandaag, want coach Ruud van Nistelrooij zal geen terugslagen willen riskeren, maar het feit dat de aanvallers erbij zijn geeft de ploeg meer mogelijkheden en dat is nodig. In afgelopen wedstrijden stond Guus Til uit nood in de spits, omdat Yotbe Vertessen en Ismael Saibari er ook niet bij zijn, maar dat lijkt met de terugkeer van de Jong binnenkort verleden tijd.

Bij Arsenal zijn alleen Emile Smith-Rowe en Mohamed Elneny er nog niet bij, maar het belangrijkste is dat de Londenaren waarschijnlijk een aantal reserves in gaan zetten. De leider in de Premier League heeft alle ogen op de eigen competitie gericht en geeft daarom het grootste deel van de vaste waarden rust voor deze wedstrijd, dus zullen we een aantal spelers uit de basiself die afgelopen zondag nog met 0-1 te sterk was voor Leeds waarschijnlijk niet tegen PSV zien.

Wedden bij BetCity

Wedden op Arsenal vs PSV bij BetCity

BetCity geeft je als nieuwe spelers liefst 5o keer je inzet terug als je wed op een overwinning van Arsenal of PSV, daarvoor hoef je je alleen aan te melden en de promotie te claimen bij de sportsbook Nederland.

Ondanks dat er zomaar eens flink wat basisspelers kunnen ontbreken aan Londense kant, vind BetCity Arsenal de grote favoriet en daar liggen dus kansen. De quotering voor een overwinning van Arsenal ligt op 1.55, terwijl de bezoekers een quotering van 5.70 krijgen voor een overwinning. Je kunt ook voor een dubbele kans PSV/gelijkspel kiezen. In dat geval is een gelijkspel voldoende om je weddenschap te winnen. De quotering voor die dubbele kans is met 2.55 misschien de moeite wel waard.

Arsenal - PSV odds

De verwachting bij de bookmaker is dat er flink gescoord gaat worden en voor PSV lijkt dat een logische weddenschap. De ploeg scoort dit seizoen vaak, maar kreeg ook al flink wat tegendoelpunten te verwerken en dus lijkt een bet op overs dan ook geen gekke gedachte. Meer dan 3.5 doelpunten is bijvoorbeeld 3.40 waard en met de Jong en Madueke terug bij het team wordt die kans alleen maar groter, dus kijk bij de iDEAL bookmakers en wed!

 

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.