Manchester United vs Tottenham Hotspur, voorbeschouwing en odds

Jeroen van Veen
18. oktober 2022

In deze midweekse ronde in de Premier League staat er een traditionele top-zes wedstrijd op het programma als Manchester United het op Old Trafford opneemt tegen Spurs. Bij ingang van deze wedstrijd staan de bezoekers op een derde plaats, zeven punten voor nummer vijf United. Kan de ploeg van Ten Hag dichterbij komen? Manchester United – Tottenham Hotspur in de Premier League, 19 oktober 2022 om 21:15. Kijk bij de sportsbook Toto en wed op de competitie met het grootste aanzien ter wereld.

Het Manchester United van trainer Erik ten Hag is in opbouw en dat gaat niet zonder slag of stoot. De ploeg heeft echter al een aantal topwedstrijden gespeeld en waar Manchester City veel te sterk was, werden Liverpool en Arsenal verrassend verslagen. Nu speelt de ploeg al de vierde topper en dat is meer dan alle andere ploegen uit de traditionele top-zes.

Het scoren gaat de ploeg van ten Hag de laatste tijd niet makkelijk af. In de laatste twee thuiswedstrijden tegen Omonia Nicosia en Newcastle werd er maar één keer gescoord, maar omdat de ploeg ook geen tegendoelpunten kreeg, kwam daar toch in ieder geval één positief resultaat uit voort.

Ook Spurs is een ploeg die de nadruk vooral op de verdediging legt. Met Heung-Min Son en Harry Kane heeft de ploeg een gevaarlijk duo voorin staan, maar de twee moeten het onder coach Antonio Conte vaak alleen doen. Zeker nu de Brazilianen Emerson Royal en Richarlison vanwege blessures niet beschikbaar zijn, komt er nog meer druk op de schouders van de twee steraanvallers.

Bij Manchester United is van de potentiële basisspelers alleen Anthony Martial waarschijnlijk niet beschikbaar. Ten Hag lijkt gecharmeerd van de Fransman, maar heeft vanwege blessures nog weinig gebruik van hem kunnen maken. De laatste drie onderlinge ontmoetingen eindigden allen in het voordeel van United, terwijl Spurs in die periode juist hoger eindigde in de competitie, dus zijn de Londenaren in deze wedstrijd op zoek naar eerherstel.

Wedden bij Toto

Inzetten op Manchester United vs Tottenham Hotspur

Bij de sportbook Nederland is er geen duidelijke favoriet voor deze wedstrijd. Spurs zijn tot nog toe oerdegelijk in de Premier League, maar zijn als bezoekers toch enigszins in het nadeel, de quotering voor een overwinning van de gasten is bij Toto namelijk 2.80 waard, tegen 2.43 voor een overwinning van Man United.

Man United - Spurs odds

Toto heeft nog een aantal interessante price boosts voor de wedstrijd met de Nederlandse trainer in dienst. Zo krijg je 10.50 als Cristiano Ronaldo deze wedstrijd met zijn hoofd scoort. De Portugees leek op een zijspoor terecht te komen, maar startte de laatste weken weer in de basis. Hij scoort nog niet zo makkelijk als vorig jaar, maar het blijft een killer voor het doel en zeker met zijn hoofd is hij bijna ongeëvenaard. Eerdere berichten dat Ronaldo geen zin meer zou hebben om onder Ten Hag te voetballen, worden inmiddels ook ontkracht en lijkt de spits maximaal gemotiveerd te zijn.

Als je denkt dat de bezoekers furieus uit de startblokken komen dan krijg je een price boost van 10.00 voor een Spurs voorsprong na 10 minuten. Wil je gratis wedden op deze wedstrijd, lees dan verder hoe je dat kunt doen.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Toto Nieuws