Circus Super Odds: 50 keer je inzet terug bij Real Madrid – Barcelona

Jeroen van Veen
14. oktober 2022

De topper in Spanje staat voor het eerst dit seizoen op het programma en het gerenoveerde Barcelona van trainer Xavi kijkt uit naar deze wedstrijd. Real Madrid is echter erg stabiel dit seizoen en dus is het niet helemaal duidelijk wie de overhand heeft voor deze wedstrijd. Real Madrid vs Barcelona in La Liga, 16 oktober 2022 om 16:15. Meld je aan bij Circus wedden en pak een fantastische bonus voor deze wedstrijd.

Circus pakt uit met deze Spaanse topper en je clubvoorkeur maakt in deze niet uit. Je kunt met de Circus Super Odds namelijk liefst 50 keer je inzet terugkrijgen bij een dubbele kans Real Madrid/gelijkspel, maar ook met een dubbele kans Barcelona/gelijkspel en dus is er voor iedereen wat te kiezen bij Circus. Je kunt deze weddenschap overigens maar één keer gebruiken, dus je moet wel kiezen. De laatste editie eindigde in een klinkende 0-4 overwinning voor Barcelona begin dit jaar, maar het bleek geen opmaat voor de rest van het seizoen. Barcelona zakte daarna wat in en werd in de Europa League uitgeschakeld door Eintracht Frankfurt, terwijl Real Madrid juist steeds beter ging spelen en uiteindelijk de Champions League en de Spaanse titel won.

Barcelona mist centrale verdedigers, Real Madrid keeper

In de aanloop naar deze wedstrijd is de vorm in het voordeel van de thuisploeg, maar na acht wedstrijden in La Liga gaan de twee ploegen samen aan de leiding. Barcelona is echter hard geraakt door het ontbreken van flink wat verdedigers. Jules Kounde, Ronald Araujo en Andreas Christensen raakten allen geblesseerd, waardoor de ploeg centraal achterin alleen de ouder wordende Gerard Pique en Eric Garcia nog over hebben. Real Madrid mist maar één speler, maar dat is wel meteen één van de belangrijkste spelers van de ploeg, keeper Thibaut Courtois kwam niet fit uit de interland tegen Nederland en heeft sindsdien geen wedstrijd meer gekeept voor de Koninklijke.

De club doet er alles aan om de Belg klaar te stomen voor de titanenstrijd tegen Barcelona, maar hij lijkt deze wedstrijd te moeten missen en dat is een aderlating voor Real.

Zet in op Real Madrid vs Barcelona bij Circus

Mede door het ontbreken van Courtois, die vervangen wordt door de onervaren Oekraïner Andrei Lunin, liggen de odds niet ver van elkaar af. Een overwinning van de thuisploeg levert je bij Circus 2.30 op, terwijl een overwinning van Barcelona odds van 3.00 geeft. Kijk dus bij je beste bookmakers Nederland voor de beste odds voor deze wedstrijd.

Real Madrid Barcelona odds

Daarnaast wordt het een wedstrijd tussen twee van de beste spitsen van de laatste tien jaar. Bij Barcelona is Robert Lewandowski de belangrijkste man. De Pool scoorde dit seizoen al 14 keer in 12 wedstrijden en is daarmee nu al onmisbaar voor dit Barcelona. Benzema heeft aan het begin van dit seizoen wat blessureleed gekend en staat daardoor pas op vier doelpunten, maar de Fransman begint vaak pas met scoren als het er echt toe gaat doen en tot nog toe zijn er nog geen cruciale wedstrijden geweest, dus is Benzema nog warm aan het draaien.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.