Free bet voor het WK na wedden op Eredivisie bij Unibet

Jeroen van Veen
20. oktober 2022

Unibet is een van de laatste bookmakers die een licentie hebben verworven voor de Nederlandse markt, en dus pakken ze uit met promoties. Één van die promoties is een free bet op het WK in Qatar, dat op 20 november van start gaat. Hoe je die Unibet bonus kunt krijgen, dat leggen we je in dit artikel uit.

Het WK 2022 in Qatar komt met rasse schreden dichter bij en rondom het belangrijke landentoernooi wordt er altijd veel op voetbal gewed. Om jouw als klant binnen te halen verzinnen bookmakers allerlei bonussen om het wedden nog interessanter te maken voor jouw als klant. Dat geldt ook voor Unibet, die jou een free bet van 10 euro geven om te wedden op WK voetbal. Hoe kan ik die gratis weddenschap binnenhalen?

Weddenschap van 5 euro op de Eredivisie

Het enige wat je moet doen is een weddenschap van minimaal vijf euro op een wedstrijd in de Eredivisie. Dat kan bijvoorbeeld dit weekend al, want er staan weer een aantal mooie wedstrijden op het programma. Ajax neemt het bijvoorbeeld in Waalwijk op tegen het verrassende RKC Waalwijk. RKC streed de afgelopen seizoenen steevast tegen degradatie, maar met trainer Joseph Oosting aan het stuur, loopt het dit seizoen een stuk beter. Na tien wedstrijden staat RKC op een zevende plaats, met 14 punten.

Als je liever op een echte topper wedt, moet je nog even geduld hebben, maar ook die staat binnenkort op het programma, want op 6 november, twee weken voor de start van het WK neemt Ajax het in eigen stadion op tegen PSV. Een wedstrijd tussen de huidige nummers één en twee van de ranglijst. Het enige wat je dus moet doen is om je gratis weddenschap binnen te halen is de bonus in je account activeren en daarna een weddenschap van minimaal vijf euro doen op een Eredivisiewedstrijd (met een minimale quotering van 1.40) en je krijgt de free bet van 10 euro voor het WK direct binnen.

Wedden op het WK 2022 in Qatar

Je kunt de free bet van 10 euro dan vanaf 20 november gebruiken voor het WK. Die dag is de openingswedstrijd tussen gastland Qatar en Ecuador. Die dag erna wordt het echter pas echt interessant, want dan staat de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het programma en wat is er nu interessanter dan wedden op Nederland. Senegal lijkt een geduchte tegenstander met onder andere Sadio Mané, Edouard Mendy en Kalidou Koulibaly.

Unibet WK free bet

Nederland heeft met Virgil van Dijk en Frenkie de Jong echter ook een aantal wereldtoppers in het team staan en is onder coach Louis van Gaal een hecht team geworden, dat sinds de uitschakeling op het EK tegen Tsjechië geen wedstrijd heeft verloren. Het elftal van de succestrainer is daarom ook de duidelijke favoriet voor de overwinning. Dus meld je aan bij Unibet met een mooie welkomstbonus, activeer de actie voor een free bet, zet minimaal vijf euro in op een Eredivisiewedstrijd en die gratis weddenschap van 10 euro die je op het WK kunt gebruiken is voor jou.

 

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.