AS Monaco vs PSV, Eindhovenaren met prijs naar voorronde Champions League

Jeroen van Veen
1. augustus 2022

Drie dagen na winst van de eerste prijs van het seizoen, de Johan Cruijff Schaal gaat PSV in Monaco op zoek naar een goede uitgangspositie voor plaatsing voor de Champions League. Kan PSV de 5-3 overwinning op Ajax een goed vervolg geven? AS Monaco – PSV in de voorronde van de Champions League, 2 augustus 2022 om 20:00. Pak je BetCity odd boost en wed op de voorronde van de Champions League.

Het zag er bij vlagen goed uit bij PSV. Na er een kwartier lang niet aan te pas te komen, rondde aanwinst Guus Til twee panklare voorzetten van Cody Gakpo met het hoofd af. In de tweede helft bleef het een mooie wedstrijd waarin de Eindhovenaren uiteindelijk uitliepen naar een 5-3 overwinning.

Toch was het niet allemaal vrolijk bij de Eindhovenaren, want waar het in de aanval prima liep, stond de verdediging niet zo sterk en dat heeft onder andere te maken met het ontbreken van Olivier Boscagli en Mauro Junior. Ook Andre Ramalho was pas net terug van een blessure en speelde alleen het laatste half uur mee om de wedstrijd op slot te gooien.

Het lijkt erop dat PSV tegen Monaco met dezelfde verdediging als tegen Ajax gaat spelen, al krijgt Ramalho mogelijk wel een basisplaats en dat blijft toch een risico op doelpunten. Met Walter Benitez is er dan wel een ogenschijnlijk betrouwbare keeper aangetrokken, maar of dat dit seizoen genoeg is om het aantal doelpunten te verminderen hangt ook van de verdediging af.

De Argentijnse doelman weet echter wel alles over Monaco. Benitez speelde de afgelopen vijf jaar met Olympique Nice regelmatig tegen Monaco en zal deze kennis ongetwijfeld delen met coach Ruud van Nistelrooij.

Wedden op AS Monaco – PSV

Bij BetCity is er voor deze wedstrijd een prachtige promotie voor nieuwe spelers. Bij een overwinning van PSV kun je namelijk liefst 50 keer je inzet terugkrijgen. Dus ga naar de website van de bookmaker en pak de BetCity bonus code. Als je al een account hebt bij BetCity krijg je niet zo’n prachtige promotie, maar kun je natuurlijk alsnog op een overwinning van de Eindhovenaren inzetten. Je krijgt daar namelijk een quotering van 3.55 voor, tegen 2.05 voor een overwinning van de thuisploeg. AS Monaco - PSV odds

PSV heeft het voordeel dat ze al een belangrijke wedstrijd in de benen hebben, terwijl Monaco alleen nog maar vriendschappelijke wedstrijden gespeeld heeft. Dat die wedstrijd pas drie dagen voor deze wedstrijd gespeeld is kan natuurlijk ook betekenen dat die op dinsdag nog in de benen zit, maar zo vroeg in het seizoen lijkt het vooral positief.

Er staat veel op het spel deze wedstrijd, want plaatsing voor het miljardenbal kan de clubs vele miljoenen opleveren. Het is dan ook de vraag of er een open wedstrijd komt. Als je denkt dat er minder dan 2.5 doelpunten gescoord worden, kun je daar een redelijke quotering van 2.10 voor krijgen.

Het feit is echter dat PSV vooral in de aanval ontzettend sterk lijkt en dat betekent dat de kans groot is dat er doelpunten vallen en dus geeft de bookmaker maar 1.75 voor meer dan 2.5 doelpunten. Dus ga naar je betting sites Nederland en wed op AS Monaco – PSV

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.