Voorbeschouwing Ajax – Heerenveen: Amsterdammers willen tweede zege op rij

Stefan Zande
3. november 2023

#ad Ajax kent het moeilijkste seizoen uit de clubgeschiedenis, maar sinds de winst op Volendam van donderdagavond (2-0) gloort er weer een beetje hoop in de hoofdstad. De volgende tegenstander is sc Heerenveen, een kans voor Ajax om een grote stap te zetten naar het linkerrijtje. De aftrap is op zondag om 16:45 uur in de Johan Cruijff Arena.

Inzetten op Ajax – Heerenveen: cashen met behulp van een speciale bonus

Naast de aantrekkelijke bet365 super odds voor Ajax – Heerenveen, kun je gebruikmaken van de bet365 welkomstbonus. Volg onderstaande stappen en maak gebruik van een gratis bet ter waarde van €50!

Welkomstbonus bet365

Deze actie geldt alleen voor nieuwe spelers. Ben jij er eentje? Maak dan een account aan, zet een bedrag van minimaal 5 euro. Hoe hoger het bedrag, hoe hoger de gratis weddenschap. Claim de gratis bet in je account en profiteer van jouw flinke bonus.

Je moet wel minimaal 24 jaar oud zijn om mee te mogen doen. Claim de bonus binnen 30 dagen, anders verloopt hij. Daarnaast moet de quotering van je bet minimaal 1.20 zijn.

Ajax – Heerenveen: is John van ’t Schip de redder in nood?

John van ’t Schip is sinds deze week de nieuwe (interim-)trainer van Ajax en dat wierp direct zijn vruchten af in de Eredivisie. De coach nam het stokje over van interim-trainer Hedwiges Maduro, die de honneurs waarnam na het vertrek van Maurice Steijn. Van ’t Schip kent een rijk Ajax-verleden als speler en als assistent-trainer onder Marco van Basten.

Qua odds kampioen Eredivisie staan de Amsterdammers nog erg laag op het lijstje, maar het gaat de goede kant op. De wedstrijd tegen Heerenveen is een belangrijke, want bij winst van Ajax gaan ze direct over de Friezen heen, die momenteel tiende staan. De ploeg van John van ’t Schip moet het nu doen met de vijftiende plek. Ajax is de grote favoriet, want voor winst van Heerenveen krijg je maar liefst 6.00x je inzet terug. Grijp dat buitenkansje!

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws