Gokken op sterk AZ tegen solide Aston Villa in Conference League

Stefan Zande
24. oktober 2023

#ad AZ draait soepel in de Eredivisie en wil die vorm eindelijk doorzetten in Europa. Aston Villa komt op bezoek in Alkmaar en heeft plannen om dat feestje te verstoren. De Alkmaarders moeten flink aanzetten vanwege een slippertje tegen Zrinjski eerder in de groepsfase. Het duel begint op donderdag 26 oktober om 18:45 uur in het AFAS Stadion.

Cashen met wedden op AZ – Aston Villa; kraker in Conference League

Maak de wedstrijd nog spannender door kans te maken om te cashen. Maak gebruik van de bet365 bonus Nederland en ontvang tot wel €50 aan gratis bets. Deze actie geldt voor nieuwe spelers.

• Maak snel een account aan
• Stort een bedrag tussen de 5 en 10 euro op je nieuwe account
• Navigeer naar het menu waar je de Bet365 welkomstbonus kunt claimen
• Verzilver de bonus
• Plaats je bet

Om te kunnen profiteren van AZ – Aston Villa en de bet365 odds boost, moet je minimaal 24 jaar oud zijn. Ook moet de odd van je inzet minimaal 1.20 hebben als quotering, anders kun je de welkomstbonus niet verzilveren. Gebruik de bonus binnen dertig dagen, voordat hij verloopt. Zo, nu weet je waar je op moet letten en kun je aan de slag!

Odds AZ - Aston Villa

AZ stuit op sterk Aston Villa in bloedvorm

Aston Villa had een heerlijke generale repetitie in de Premier League. De ploeg legde West Ham United met 4-1 over de knie door goals van Douglas Luiz (2x), Ollie Watkins en Leon Bailey. Een paar weken geleden moest Brighton (de tegenstander van Ajax) er ook aan geloven. Het werd maar liefst 6-1 voor Aston Villa.

AZ had dit weekend ook niks te klagen. De Alkmaarders kenden weinig moeite met sc Heerenveen. De grote man was – zoals wel vaker dit seizoen – Vangelis Pavlidis. De Griek maakte alle doelpunten – het werd 3-0.

In de groep met verder Zrinjski en Legia Warschau is het erg spannend. Na twee duels staan alle ploegen op drie punten. Het resultaat van donderdag is waarschijnlijk cruciaal voor AZ, aangezien Aston Villa de sterkste lijkt uit de poule volgens sportsbook Nederland.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws