Wedden op Champions League finale: Manchester City – Internazionale

Sander Cement
8. juni 2023

Manchester City en Internazionale strijden om de meest felbegeerde prijs in het clubvoetbal op deze aardbol: de Cup met de grote Oren. Let wel even goed op, want de finale wordt niet – zoals de rest van de duels – doordeweeks gespeeld, maar op zaterdagavond. De aftrap is om 21:00 uur in het Atatürk Olympisch Stadion te Istanboel. Bookmaker Betcity is de bookmaker bij uitstek voor je Champions League bets. Wij blikken vooruit!

Zet 10 euro in bij Betcity en krijg 50 euro cadeau!

Bij BetCity hebben nieuwe spelers de mogelijkheid om te profiteren van een aantrekkelijke BetCity welkomstbonus. Om hiervan te profiteren, hoef je alleen maar een account aan te maken op de BetCity-website en een storting van minimaal €10 te doen met iDeal, een veilige en handige betalingsmethode die door BetCity wordt geaccepteerd. Zodra je je eerste storting hebt gedaan, kun je een weddenschap plaatsen met een gecombineerde quotering van minstens 1.50. En hier komt het beste deel: zodra je deze stap hebt voltooid, krijg je direct vijf gratis weddenschappen ter waarde van €10 per stuk! Dit betekent dat je extra speeltegoed ontvangt om in te zetten op verschillende weddenschappen binnen het platform. We zetten kort op een rij waar je ze voor kunt gebruiken:

  • 1 voor BetBuilders
  • 1 voor live weddenschappen
  • 1 voor prematch weddenschappen
  • 1 voor tennis
  • 1 die je vrij kunt inzetten
BetCity bonus

Wie wint de Champions League finale: Aké of Dumfries & De Vrij?

Om te kunnen profiteren van de odds boost is het van belang om een beetje op de hoogte te zijn van de verhoudingen. Manchester City is de torenhoge favoriet. De Engelsen werden na een lang gevecht met Arsenal overtuigd kampioen in de Premier League, ook won het de FA Cup vorig weekend. In de Champions League zijn ze een klasse apart en lieten ze Real Madrid er zelfs uitzien als een middelmatige ploeg uit La Liga.

Inter kent daarentegen een middelmatig seizoen in de Serie A. De titelstrijd moest al snel worden gestaakt door een superseizoen van Napoli. De beker werd wel gewonnen door het team van Stefan de Vrij en Denzel Dumfries. City heeft echter de betere spelers in huis en zijn een ware voetbalmachine geworden onder leiding van Pep Guardiola. Dus bij de bet sites Nederland krijg je een hoop geld terug als je inzet op Inter en die voorspelling uitkomt.

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.