Beslissing Eredivisie promotie play offs: Emmen of Almere?

Sander Cement
9. juni 2023

#ad FC Emmen en Almere City zijn de laatste twee overgebleven teams in de strijd om een plek in de Eredivisie van volgend seizoen. Voor Emmen wordt het een wedstrijd van vrees en voor Almere een duel van hoop. Eerstgenoemde kan namelijk degraderen en laatstgenoemde kan voor de eerste keer in de clubgeschiedenis promoveren naar het hoogste voetbalniveau van Nederland. De return wordt op zondag gespeeld om 18:00 uur op de Oude Meerdijk, het stadion van FC Emmen.

Wed 10 euro en krijg 50 euro!

De bet365 welkomstbonus is een mooie mogelijkheid voor jou om als nieuwe speler bij bonus sportweddenschappen extra te cashen tijdens de strijd om promotie en degradatie. Je krijgt nu de mogelijkheid hebt om te profiteren van een verbazingwekkende welkomstbonus tot €50 aan gratis wedkredieten! Dat doe je zo:

  • Verzin een gebruikersnaam en wachtwoord en maak daarmee een account aan
  • Stort een bedrag tussen de van €5 of meer
  • Claim de actie waarbij je extra wedkredieten kunt verkrijgen.
  • Plaats een weddenschap van €5 voor €25 bonus of €10(+) voor €50.
  • Als je event is afgelopen, dan komt €25 of €50 aan free bets vrij
  • Selecteer ‘wedkredieten gebruiken’ en je hebt de bonus binnen!

Bet365 bonus

Let wel even op de volgende voorwaarden: ten eerste moet je minimaal 24 jaar oud zijn. Ook moet je de bonus te claimen binnen 30 dagen na het aanmaken van je account. Een andere eis is dat de quotering van je inzet minimaal 1.20 is.

 

Emmen – Almere: wie pakt de laatste plek in de Eredivisie?

FC Emmen zit flink in de zorgen, want de eerste wedstrijd eindigde voor de ploeg van Dick Lukkien in een 2-0 nederlaag. Het voordeel dat ze hebben, is dat ze thuis spelen op zondag. Het stadion is waarschijnlijk volledig uitverkocht en een goede sfeer kan een hoop doen met spelers die mentaal wel wat hulp kunnen gebruiken.

Daarnaast speelt de spanning mee bij Almere City, want de ploeg uit Flevoland heeft nog nooit het hoogste niveau behaald. Voor iedereen bij de club is het nieuw en ook veel spelers kennen deze spanning nog niet. Trainer Alex Pastoor kent deze situatie wel, want hij promoveerde al vaker met ploegen van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. Denk daar dus aan als je profiteert van de bookmaker bonus. Voor de volledigheid. De quotering van winst Emmen in reguliere speeltijd is 1.83, gelijkspel 3.80 en winst Almere 4.00.

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.

Bet365 Nieuws