Nederland en Kroatië strijden om finaleplaats Nations League

Sander Cement
12. juni 2023

Het Nederlands elftal doet er vanaf woensdag alles aan om de Nations League binnen te slepen. Na een goede groepsfase en het feit dat Oranje in de hoogste divisie speelt, is Kroatië nu de tegenstander in de halve finale. Die wordt op woensdagavond gespeeld om 20:45 uur in De Kuip. Komt er ook nog een uitwedstrijd? Nee, want Nederland organiseert deze editie. Bij betting sites Nederland maken ze de wedstrijd nog een beetje leuker met mooie promoties.

Krijg 250 euro gratis als je bij Circus speelt!

Bij Circus ligt er een verleidelijk aanbod klaar voor nieuwe spelers. Als je je registreert, kun je profiteren van gratis weddenschappen ter waarde van maximaal €250, afhankelijk van het bedrag dat je inzet. Dit is een uitstekende kans om je winkansen te vergroten en volop te genieten van je favoriete sportevenementen. Deze promotie biedt verschillende mogelijkheden om te profiteren, enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Als je €50 inzet, dan krijg je voor €50 aan gratis weddenschappen.
  • Je besluit €100 in te zetten, dan krijg je €100 aan gratis bets.
  • Als je een bedrag van €250 inzet, ontvang je het maximale bedrag van €250 aan gratis weddenschappen.

Circus bonus

Om te profiteren van dit aanbod hoef je alleen maar een account aan te maken bij Circus en een storting te doen met een handige betaalmethode zoals iDeal. Daarna plaats je een weddenschap op een sportevenement naar keuze. Zodra je deze eenvoudige stappen hebt voltooid, worden de gratis weddenschappen direct aan je account toegevoegd.

 

 

Koeman gaat voor eerste prijs met Oranje

Het Nederlands elftal kende een redelijk succesvol Wereldkampioenschap afgelopen winter. Het spel was niet altijd om over naar huis te schrijven, maar toch kreeg Louis van Gaal het voor elkaar om met zijn sterren en talenten de kwartfinale te behalen. Daar was de latere wereldkampioen Argentinië echter te sterk na strafschoppen.
Nu is het tijd voor een doorstart met Ronald Koeman, die na zijn ontslag bij FC Barcelona wachtte op de juiste uitdaging: een terugkeer als bondscoach van Oranje.

Denk jij te weten wie er wint of wie er gaat scoren, maak dan gebruik van een Circus odds boost. Nederland moet het echter wel doen zonder de geniale ingevingen van Memphis Depay, die geblesseerd raakt bij zijn club Atlético Madrid. Kijkend naar de quoteringen is Nederland de favoriet met een odd van 2.06. Als Kroatië wint, dan krijg je 3.65x je inzet terug. Wat verwacht jij? Speel bij Circus en claim je gratis wedtegoed!

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.