Sparta en Twente strijden om Europees voetbal in play-offs

Sander Cement
7. juni 2023

Sparta Rotterdam en FC Twente staan na een seizoen lang spelen voor de plekken in de middenmoot in de finale van de play-offs om Europees voetbal. De winnaar van de finale, die over twee wedstrijden wordt gespeeld, komt volgend seizoen uit in de voorronde van de Conference League. Dat zou met name voor Sparta, dat vorig seizoen nog tegen degradatie streed, een enorme stunt zijn. Met de Jack’s bonus kun jij er zelf ook nog iets mee winnen. Lees verder voor een mooie aanbieding.

Ontvang tot € 60 aan free bets bij Jack’s!

Bij Jack’s heb je als nieuwe gebruiker, mits je ouder bent dan 24 jaar, de mogelijkheid om te profiteren van een aantrekkelijke welkomstbonus. Een Jack’s odds boost is voor dit duel niet beschikbaar, maar door een account aan te maken en een storting van minimaal € 20 te doen, ontvang je gratis weddenschappen ter waarde van maximaal €60. Dit geeft je extra speeltegoed om in te zetten op diverse weddenschappen binnen het platform. Het is een geweldige kans om je avontuur bij Jack’s te beginnen en je geluk te beproeven zonder extra kosten. Maak gebruik van deze gelegenheid en geniet van de voordelen van de welkomstbonus bij Jack’s!

Eerste stortingsbedrag Bonus
€20 tot €29,99 2 Free Bets van €10 en 1 Free Bet van €5 voor de Jack’s Specials
€30 tot €39,99 3 Free Bets van €10, 1 Free Bet van €5 voor de Jack’s Specials en 1 Profit Boost van 25%
€40 tot €49,99 4 Free Bets van €10, 1 Free Bet van €10 op de Jack’s Specials, 2 Profit Boosts van 25%
€50 of meer 5 Free Bets van €10, 1 Free Bet van €10 op de Jack’s Specials en 2 Profit Boosts van 50%

 

 

Odds Sparta – Twente in finale play-offs Europees voetbal

Normaal gesproken is FC Twente de favoriet in deze tweestrijd. De Tukkers hebben meer geld te besteden, betere spelers en tijdens het seizoen werden ze af en toe zelfs bestempeld als outsider voor de titel. Doordat het teveel steekjes liet vallen, werd die droom geen werkelijkheid. De laatste weken speelt het echter weer als een ware voetbalmachine. Kan de verdediging van Sparta ook deze topploeg stoppen? Dat is namelijk de grote kracht van de Rotterdammers dit seizoen: de laatste linie. Daarnaast hebben ze voorin verschillende opties wat betreft speelstijlen met creatieve, balvaardige spelers, maar ook met Tobias Lauritsen. De pure, boomlange spits, die ze er uit alle hoeken in weet te tikken, vliegen of koppen.

quoteringen sparta twente

Hoewel Sparta thuis speelt, kun je via de sportweddenschappen bonus alsnog het meeste verdienen met een gokje op de thuisploeg. Voor een zege van Sparta krijg je namelijk 4.00 keer je inzet terug. Bij winst van FC Twente is dat slechts 1.90 keer. Gezien het feit dat je bij Jack’s met 60 euro aan free bets kunt spelen, is een weddenschap op Sparta zeker het proberen waard!

 

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.

Jacks Casino & Sport Nieuws