Conference League Finale: Fiorentina – West Ham United

Sander Cement
5. juni 2023

Fiorentina en West Ham United gaan op woensdagavond op voor de eindstrijd in de UEFA Europa Conference League. De beslissing valt na één wedstrijd, want er is geen return. Voor beide ploegen een grote wedstrijd, want de Conference League bestaat nog niet zo lang. Normaal gesproken kwamen deze ploegen niet zo ver in bijvoorbeeld de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in de Fortuna Arena in Praag, waar Slavia Praag normaal gesproken haar thuiswedstrijden speelt. Het stadion biedt plaats aan ruim 19.000 toeschouwers, dus de kans dat het uitverkocht is, is groot. De spanning wordt nog groter als je gebruik maakt van de acties van sportsbook Nederland.

Nu 5 euro gratis inzetten op Conference League finale!

LiveScoreBet heeft namelijk een actie speciaal voor de Conference League-finale. Je kunt € 5 gratis wedden als je een spelletje Sweet Bonanza speelt. Dat gaat als volgt in zijn werk:

  • Meld je aan bij LiveScoreBet (kan met Livescorebet bonus)
  • Zet minimaal €25 in bij Sweet Bonanza
  • Krijg woensdag een free bet van €5
  • Gebruik je free bet voor de Conference League finale

Odds Conference League finale: wint Fiorentina of West Ham?

West Ham United bereikte de finale via het Nederlandse AZ. De Alkmaarders gaven goed partij aan de Engels, maar uiteindelijk gaf het fysieke overwicht toch de doorslag en haalden ze de finale. Europees is het een groot feest bij de Engelsen, maar in de competitie liep het dit seizoen erg stroef. Ze moesten zelfs lang vrezen voor degradatie en werden uiteindelijk veertiende.

Bij Fiorentina speelt een oude bekende uit de Eredivisie mee en hij is daar een van de sterkhouders: Sofyan Amrabat. De middenvelder kwam in het verleden uit voor FC Utrecht en Feyenoord. Amrabat speelde een heel sterk WK en wordt al langer in verband gebracht met een transfer naar clubs als FC Barcelona. Nu aan hem eerst de taak om zijn Fiorentina een prijs te bezorgen. En net als West Ham gaat het in de eigen competitie niet zo lekker, want de Italianen eindigden als achtste in de Serie A. Voor winst van Fiorentina krijg je 2.60x je inzet bij LiveScoreBet Nederland. Voor een zege van West Ham is dat 2.50x je inzet. Kortom, ook voor de bookmakers is er geen duidelijke favoriet aan te wijzen. De winnaar van de Conference League verzekert zich naast de cup ook van een plek in de Europa League. Genoeg om voor te spelen!

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.