FA Cup Finale: Manchester Derby met top odds bij Betcity!

Sander Cement
1. juni 2023

Op zaterdag 3 juni om 16.00u Nederlandse tijd nemen Manchester City en Manchester United het tegen elkaar op om de strijd om de FA Cup 2023. Voor beide ploegen de kans op het tweede eremetaal van dit seizoen. Voor jou de kans om als nieuwe klant bij Betcity 100x je inzet te ontvangen bij een inzet op een van beide ploegen. Ook voor bestaande klanten heeft Betcity veel goeds, onder andere goede reguliere quoteringen! Wij blikken voor jou vooruit op voorgenoemde promotie en de Manchester Derby.

Hoe krijg ik 100x mijn inzet bij Betcity?

  • Klik op een van de Betcity aanmeld banners op onze site en meld je aan.
  • Selecteer dat je gebruik wil maken van de Betcity Odds Boost promotie.
  • Maak een storting van 20eu of meer. Dit kan onder andere via iDeal.
  • Plaats een pre-match weddenschap van 1eu op winst City of United.
  • Wint jouw ploeg in reguliere speeltijd? Dan ontvang je direct 100 euro!

Gokken op FA Cup Finale 2023

Wil je liever een andere sportweddenschappen bonus welkomstbonus bij Betcity? Ook dat kan. Je kunt ervoor kiezen om 10 euro of meer te storten en de free bets welkomstbonus als optie te selecteren. Bij een eerste weddenschap van 10 euro of meer op een odd van 1.50 ontvang je 5 free bets ter waarde van 10 euro. Deze kun je inzetten op verschillende wed types. Ideaal voor FA Cup finale wedden of elke andere weddenschap!

Wedden bij Betcity

Voorbeschouwing FA Cup Finale 2023 Gokken

Daar waar Manchester City nog een Champions League finale te wachten staat tegen Inter op zaterdag 10 juni, is het duel om de FA Cup finale voor Manchester United de seizoensafsluiting. Met een Premier League titel voor City en een knappe 3e plek in de competitie en League Cup winst mogen beide ploegen alvast terugkijken op een succesvol seizoen. City zal er met name op gebrand zijn eindelijk de Champions League te winnen, maar Guardiola kennende laat hij geen kans op een extra titel voorbij gaan. Ook Ten Hag zou graag de eerste United coach in tijden zijn met meerdere titels in een seizoen.

Bovenstaande odds van de betting sites Nederland tonen dat Manchester City ruim favoriet is. Wij zelf denken dat Manchester City ook gaat winnen, waarschijnlijk al binnen reguliere speeltijd. Zodoende adviseren we de 100x odds boost actie dan ook voor City te gebruiken. Als je wat meer risico wil nemen, zou je een van je 5 free bets op United kunnen inzetten, dan heb je nog altijd 4 andere free bets achter de hand!

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.