VVV – Almere City Gokken Voorbeschouwing en Tips!

Sander Cement
30. mei 2023

De eerste halve finale in de promotie/degradatie play-offs staat op het programma, VVV neemt het in eigen huis op tegen Almere City. Beide ploegen moesten diep gaan om deze halve finale te bereiken en zullen ook vandaag weer alles moeten geven. Wie ook geeft, is bookmaker Jack’s, namelijk 60 euro bonus aan nieuwe klanten! Wij bespreken voor jou deze promotie en blikken vooruit op het duel tussen de Venlonaren en Almeerders.

Nog geen klant bij Jack’s? Krijg 60 euro cadeau

Jack’s is een van de betere sportsbook Nederland en een mooie welkomstbonus hoort hier natuurlijk ook bij! Er staat tot 60 euro aan gratis wedden tegoed voor je klaar, het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van je storting. In onderstaand overzicht zie je precies hoe en wat. Let op: de bonus is enkel beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.

Jacks bonus

Hou er rekening mee dat de free bets slechts 7 dagen geldig zijn. De maximale extra winst uit een profit boost is 500 euro. Een uitbetaling kun je aanvragen nadat je je stortingsbedrag 1x hebt ingezet. Een prima welkomstbonus. Als alternatief kun je ook kiezen voor de Jack’s odds boost. Met die actie krijg je eenmalig een verhoogde quotering bij je eerste weddenschap.


 

Wie weet door te dringen tot de play-offs finales?

Goed om te weten is dat het treffen tussen VVV en Almere een tweeluik betreft. In de vorige ronde vond het spektakel in de tweede wedstrijd plaats. VVV wist door een doelpunt in blessuretijd bij Willem II een verlenging te ontlopen terwijl Almere juist door een gescoord doelpunt in blessuretijd de verlenging wist te behalen. In de verlenging was het uiteindelijk te sterk voor FC Eindhoven. In de competitie was Almere als nummer 3 ‘best of the rest’ en behaalde het 12 punten meer dan nummer 7 VVV. Op papier is de ploeg uit Almere dan ook favoriet om de volgende ronde te bereiken en ook de odds van vanavond tonen dit. Winst van VVV is gelijk aan een odd van 2.75, gelijkspel 3.50 en winst voor Almere 2.50.
 
Wij zelf verwachten een afwachtende wedstrijd waarin VVV zo weinig mogelijk zal proberen weg te geven. Het verloor slechts 6 van haar 19 thuisduels, dus ook vanavond zou een nederlaag niet hoeven. Onze wedtip is dan ook 1X, de quotering hiervoor is 1.50. Niet heel hoog, maar 50% winst is altijd mooi. Naast de welkomstbonus waar nieuwe klanten van profiteren heeft Jack’s ten slotte ook nog een odds verhoging voor bestaande klanten voor dit duel. Winst van VVV en een doelpunt van Sven Braken levert je een 5.00 odd op. Heb je veel vertrouwen in VVV? Dan is dat ook zeker een leuke bet!

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.

Jacks Casino & Sport Nieuws