Promotie BetCity: Zes keer je inzet terug bij Ecuador vs Brazilië

Robert Brondel
26. januari 2022

Wed op een overwinning voor het Braziliaanse nationale elftal en krijg als nieuwe speler bij BetCity een quotering van 6.00, als de gele kanaries het aanstaande donderdag in Quito opnemen tegen Ecuador. 

Waar Nederland en België al weten dat ze later dit jaar naar het WK in Qatar mogen, is de strijd op veel continenten nog in volle gang. Zo ook in Zuid-Amerika, waar er nog vier speelronden te gaan zijn. Voor Brazilië en Argentinië staat er niet zoveel meer op het spel, want beide grootmachten zijn al geplaatst voor het WK, maar behalve Venezuela zijn verder alle landen nog volop in de race voor de twee tickets voor rechtstreekse plaatsing voor het WK en een ticket voor een play-off. We kijken ook meteen wat de beste bookmakers Nederland ervan vinden.

Van die overige landen staat Ecuador er verrassend genoeg het beste voor. En voor Ecuador kan een overwinning tegen Brazilië al voldoende zijn om plaatsing af te dwingen. Tegen het sterrenelftal van Brazilië zal dat nog niet zo makkelijk worden, want behalve Neymar, die vanwege een blessure in Frankrijk is gebleven, zijn alle spelers die normaal gesproken in het team zitten gewoon aanwezig. Ook Anthony is er gewoon weer bij. De Ajacied steekt al het hele seizoen in goede vorm en begint ook in het nationale elftal steeds meer zijn visitekaartje af te geven. 

Ook Ecuador kan deze wedstrijd over vrijwel al zijn vaste basisspelers beschikken. Er was even twijfel over de inzetbaarheid van Enner Valencia vanwege een coronabesmetting, maar de aanvaller van Fenerbahce testte ruim op tijd negatief om zonder problemen naar zijn thuisland af te kunnen reizen. 

Wedden bij BetCity

Als je kijkt naar de selecties lijkt Brazilië natuurlijk een paar maten te sterk voor Ecuador, maar de thuisploeg heeft een belangrijke troef in handen. De wedstrijd wordt in Quito op 2800 meter boven zeeniveau gespeeld en op die hoogte is het zuurstofgehalte een stuk lager. Dat is iets waar de thuisploeg veel beter mee overweg kan dan de meeste bezoekers en in eigen huis is Ecuador daardoor een stuk sterker. In eigen land werden vijf van de zeven wedstrijden gewonnen, waardoor de ploeg nu op een derde plaats te vinden is. 

Wedden op Ecuador vs Brazilië 

Naast de promotie voor nieuwe spelers waar je dus een quotering van 6.00 kan krijgen voor een overwinning van de bezoekers (op een inzet van maximaal vijf euro), zijn er bij de bookmaker Betcity nog meer weddenschappen beschikbaar. Zo kun je ook op het aantal doelpunten inzetten. In de Zuid-Amerikaanse kwalificatiewedstrijden wordt vaak minder gescoord dan in veel Europese clubcompetities en door de vele overtredingen is de zuivere speeltijd laag. Lees ons Betcity review of meld je meteen aan via. de knop en geniet van de promotie.

wedden op brazilie promo

Daarnaast zal de vijfvoudig wereldkampioen door het gebrek aan zuurstof in Quito zuinig met de krachten om moeten springen, dus kun je bijvoorbeeld inzetten op een laag aantal doelpunten. Voor minder dan 2.5 doelpunten kun je een quotering van 1.58 krijgen en dat loopt op naar 2.88 voor minder dan 1.5 doelpunt. Een 0-0 eindstand levert je odds van 8.00 op bij deze iDEAL bookmaker. 

De aftrap van Ecuador vs Brazilië is aanstaande donderdag om 22:00u.

Wedden bij BetCity

 

Over de auteur

Bij Robert zit je voor allemaal verschillende sporten op de juiste plek. Hij weet veel over en schrijft over onder andere tennis, darts en voetbal. Bij voetbal blijft het ook niet bij de reguliere competities, ook toernooien als het WK voor clubs en de Afrika Cup komen allemaal aan bod.