Alles of niets voor Ajax en Feyenoord in Europa en Conference League

Sander Cement
21. februari 2024

Voor zowel Ajax als Feyenoord wordt het spannend of ze de laatste zestien van hun Europese toernooi bereiken. Ajax moet na een gelijkspel tegen Bodø/Glimt aan de bak en Feyenoord kwam ook niet tot een zege tegen het pittige AS Roma. Ajax speelt donderdag om 18:45 uur in Noorwegen en Feyenoord begint later op de avond om 21:00 uur.

Tot €250 aan welkomstbonus als je nu mee gaat spelen bij Livescorebet

Bij Livescore Bet krijg je een warm welkom met een exclusieve aanbieding die tot €250 kan opleveren wanneer je je aanmeldt als nieuwe speler! Deze aantrekkelijke Livescorebet welkomstbonus biedt je de mogelijkheid om je eerste inzet te verdubbelen, waardoor je kunt profiteren van een gratis weddenschap tot €250. Om maximaal te profiteren en je kansen op grote winsten te vergroten, volg je eenvoudig deze stappen. Begin met het aanmaken van een account bij Livescore Bet, een veelgekozen optie onder betting sites ideal. Daarna stort je minimaal €10 op je account, wat gemakkelijk gaat ideal bookmakers. Nadat je account is aangemaakt en je storting is voltooid, activeer je de welkomstbonus, die je eerste inzet verdubbelt. Kies vervolgens een sportevenement en selecteer een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger om in aanmerking te komen voor de gratis weddenschap.

Zodra je je weddenschap hebt geplaatst, ontvang je je welkomstbonus en kun je genieten van je gratis weddenschap tot €250. Onthoud wel dat het van essentieel belang is om de gratis weddenschap binnen 14 dagen na registratie te plaatsen om ervan te kunnen profiteren. Bovendien moet je minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen om in aanmerking te komen voor deze welkomstbonus bij een van de sportbookies Nederland.

Ajax heeft succes nodig, Feyenoord wil een prijs

Het lek leek boven bij Ajax, maar na het gelijkspel van afgelopen week tegen Bodø/Glimt en van het weekend tegen NEC, lijkt de crisis terug. De top drie raakt uit zicht, de Amsterdammers liggen al uit de beker en nu dreigt ook het Europese avontuur te eindigen. Als John van ’t Schip langer aan het roer wil blijven dan alleen dit seizoen bij de recordkampioen, dan lijkt dit een reddingsboei voor de oefenmeester.

Feyenoord daarentegen draait best goed. Het scoort moeilijk in de Eredivisie, maar na een kampioenschap vorig jaar staat het veilig tweede achter PSV en dat is geen schande. De Eindhovenaren verspeelden namelijk pas twee keer punten dit seizoen. Toch wil het legioen AS Roma eindelijk eens uitschakelen. Na het verlies in de Conference League-finale en de uitschakeling vorig seizoen in de kwartfinale van de Europa League, is het wel eens tijd. Een voordeel: José Mourinho, de ultieme toernooi-coach, is onlangs ontslagen. Nu staat Daniele de Rossi aan het roer. Inzetten op ‘Feyenoord haalt de volgende ronde’ is dus geen gek idee.

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.