Feyenoord, NEC, Cambuur en Groningen strijden om finaleplaats KNVB Beker

Stefan Zande
26. februari 2024

Het voelt alsof we de kwartfinale van de KNVB Beker net achter de rug hebben, maar de halve eindstrijd staat al op ons te wachten. Met maar liefst twee ploegen Keuken Kampioen Divisie-ploegen nog in de race voor de zilveren dennenappel, is de kans op een stunt erg groot. Op dinsdagavond om 20:00 uur nemen Cambuur en NEC het tegen elkaar op. Feyenoord en FC Groningen komen elkaar op donderdag tegen, om 20:00 uur in De Kuip.

Cashen met bekerstunts en flinke welkomstbonus van €250

Bij Livescore Bet word je direct in de watten gelegd met een exclusieve aanbieding: een Livescore bet welkomstbonus tot €250 voor nieuwe spelers! Deze speciale bonus verdubbelt je eerste inzet, waardoor je kunt genieten van een gratis weddenschap tot €250. Volg deze eenvoudige stappen om ervan te profiteren:

1. Registreer een account bij Livescore Bet, een populaire keuze bij sportbookies Nederland.
2. Stort minstens €10 op je account.
3. Activeer de welkomstbonus om je eerste inzet te verdubbelen.
4. Kies een sportevenement en plaats een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger.
5. Nadat je je weddenschap hebt geplaatst, ontvang je de welkomstbonus en kun je genieten van een gratis weddenschap tot €250.

Quoteringen Cambuur - NEC KNVB Beker
Quoteringen Cambuur – NEC KNVB Beker

Vergeet niet dat je de gratis weddenschap binnen 14 dagen na registratie moet plaatsen om ervan te profiteren. Daarnaast dien je minimaal 24 jaar oud te zijn en in Nederland te wonen om in aanmerking te komen voor deze sportweddenschappen bonus.

Voorbeschouwing halve finale KNVB Beker: wedden op jouw favoriet

Op voorhand lijkt Feyenoord de grootste kanshebber op niet alleen een finaleplaats, maar ook de eindoverwinning. De Rotterdammers zijn dit seizoen the best of the rest na koploper PSV. Laatstgenoemde werd zelfs uitgeschakeld door de ploeg van Arne Slot. In de Europa League kreeg de ploeg wel een tik te verwerken, waar het over twee duels na strafschoppen opnieuw verloor van AS Roma. In de Eredivisie lieten ze zich vervolgens niet van de wijs brengen en wonnen ze met 0-2 van Almere City.

NEC zit er ook lekker in, met a fen toe een uitblinkende Jasper Cillessen. De Nijmegenaren mogen het daarnaast opnemen tegen Cambuur, op papier de minste van de vier. De kans op een finaleplaats is dus erg groot. FC Groningen heeft de moeilijkste klus te klaren: winnen van Feyenoord, in De Kuip. Maar als jij flink wil cashen, is een gokje op de Groningers natuurlijk de moeite waard met hoge quoteringen.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!