Topper van het seizoen: Feyenoord op bezoek bij koploper PSV

Stefan Zande
1. maart 2024

Een wedstrijd waar je weken naar uit kunt kijken. De laatste kans voor Feyenoord om een heel klein beetje titelhoop terug te winnen. De mogelijkheid voor PSV om de laatste titelhoop bij de Rotterdammers de kop in te drukken. Om 14:30 uur op zondag 3 maart is het zover: PSV – Feyenoord in een uitverkocht Philips Stadion. Serdar Gözübüyük heeft de leiding in handen.

Profiteer van welkomstbonus van €250 en sluit het weekend winnend af

Bij Livescore Bet krijg je een exclusieve aanbieding: een bonus tot €250 voor nieuwe spelers! Deze speciale livescore bonus verdubbelt je eerste storting, wat betekent dat je een gratis weddenschap tot €250 kunt krijgen. Volg deze eenvoudige stappen om ervan te profiteren:

1. Maak een account aan bij Livescore Bet, een veelgebruikte keuze onder bookmaker Eredivisie
2. Stort minimaal €10 op je account.
3. Activeer de welkomstbonus om je eerste storting te verdubbelen.
4. Kies een sportevenement en plaats een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger.
5. Zodra je de weddenschap hebt geplaatst, ontvang je de welkomstbonus en kun je genieten van een gratis weddenschap tot €250.

Vergeet niet dat je de gratis weddenschap binnen 14 dagen na registratie moet plaatsen om ervan te profiteren. Je moet ook minstens 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen om in aanmerking te komen voor deze welkomstbonus bij sportsbook Nederland.

Gokken op PSV – Feyenoord: wie is de favoriet?

Al de vierde keer dat deze ploegen dit seizoen tegenover elkaar staan. In augustus stond de Johan Cruijff Schaal op het spel. De Eindhovenaren wonnen destijds met 0-1 van de regerend landskampioen. Begin december wilde Feyenoord revanche nemen, maar won PSV opnieuw, toen met 1-2. In de beker, net na de winterstop, lukte het de ploeg van Arne Slot wél. PSV werd met 1-0 over de knie gelegd in de KNVB Beker.

PSV - Feyenoord quoteringen

Mede daardoor heeft PSV nu meer rust dan Feyenoord, dat donderdag nog actief was in het bekertoernooi. PSV kon daarentegen uitrusten na een 1-1 gelijkspel tegen Dortmund in de Champions League en een 1-7 overwinning op PEC, met een gouden hattrick van Luuk de Jong. Dat houdt in: hij scoorde met links, rechts en het hoofd. Zo’n scenario zou De Jong graag herhalen tegen de nummer twee van de competitie, omdat hij dan nog steviger op plaats één in de topscorerslijst zou staan.

Ook volgens de bookies is PSV thuis duidelijk de favoriet tegen Feyenoord. Als je optimaal wil cashen, kun je dus een gokje wagen op een positief resultaat voor de Rotterdammers.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!