Wint Real Madrid ook de thuiswedstrijd in tweeluik tegen RB Leipzig?

Bas Hosselman
4. maart 2024

Hoe kun je nu beter wedden op Real Madrid – RB Leipzig dan met een geweldige bonus? We hebben super odds gevonden en een prachtbonus. Ook kijken we wie er favoriet is voor dit spectaculaire Champions League duel!

Champions League bonus bij Bet365 voor Real Madrid – RB Leipzig wedden

Het is weer eens zover: we hebben een pracht bonus voor je gevonden. Dit keer raden we je aan om bij Bet365 je inzet te plaatsen voor Real – Leipzig. Je wordt hier namelijk verwelkomd met een Bet365 bonus van wel 500% tot €50! Door een tientje te storten en in te zetten krijg je maar liefst 50 euro terug om gratis mee te wedden. Zo kun je dus gratis wedden op Real Madrid – RB Leipzig, maar bijvoorbeeld ook wedstrijden van PSV en Ajax in Europa deze week.

Het behalen van deze bonus is erg makkelijk. Je hoeft je alleen maar aan te melden via de knop hieronder. Vervolgens beland je direct op de juiste pagina om je account aan te maken. Zodra dit achter de rug is, maak je een storting en zet je minimaal € 5 in op een wedstrijd naar keuze. Dit hoeft dus niet per sé Real Madrid – Leipzig te zijn, je kunt zelfs een andere sport kiezen. Je hoeft je ook niet te haasten want je krijgt na het ontvangen van de bonus maar liefst 30 dagen de tijd om een geschikte weddenschap te vinden. Je hebt dus alle tijd om een geschikte bet te kiezen. Met lage minimum odds van 1.20 heb je die natuurlijk zo gevonden. Houd er wel even rekening mee dat deze bonus alleen beschikbaar is als je 24 jaar of ouder bent.

Bet365 bonus

Alsof deze bonus nog niet genoeg is, heeft Bet365 nog meer in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Bet365 super boost! Bij Real Madrid – Leipzig wedden verwachten we namelijk verhoogde odds op een betbuilder in deze wedstrijd. Je vindt verschillende weddenschappen in één gecombineerde weddenschap en als kers op de taart, worden jouw gecombineerde odds ook nog eens verhoogd. Zo kun je dus wedden met de beste odds voor Real Madrid – Leipzig! Meld je snel aan via de link hieronder en plaats vandaag nog je weddenschap!

Real Madrid – Leipzig voorbeschouwing 06-03-2024

Nu je die bonus op zak hebt, is het tijd om te kijken hoe je nu het beste kunt wedden op deze wedstrijd. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om te weten dat je de beste bookmaker van het sportsbook Nederland gilde te pakken hebt. Niet alleen qua bonus, maar ook voor de odds. Onze aanrader bij deze wedstrijd is dus Bet365. Maar hoe doen beide clubs het de laatste tijd?

De eerste wedstrijd in Duitsland werd door Real Madrid met 0-1 gewonnen door een goal van Brahim Diaz vroeg in de tweede helft. Toch ging de wedstrijd relatief gelijk op en hadden Die Roten Bullen zelfs meer schoten dan Real Madrid dat er dus met de winst vandoor ging. Het seizoen van Leipzig verloopt wat wisselvallig en dat zie je terug aan de huidige vijfde plaats. Maar coach Marco Rose weet hoe hij Real Madrid kan verslaan en beschikt over een vrijwel fitte selectie. Alleen Lukas Klostermann reist vanwege zijn hamstringblessure niet af naar de Spaanse hoofdstad. Rose kan rekenen op zijn topschutter Loïs Openda die dit seizoen al op 17 goals staat en huurling Xavi Simons die al 10 assists leverde. Gaan zij het verschil maken voor de nummer vijf van de Bundesliga?

Real Madrid staat inmiddels zes punten los in La Liga, nadat ze een paar weken geleden nummer twee Girona versloegen en sindsdien amper punten verspeelden. Alleen afgelopen weekend tegen Valencia verloren de Madrilenen twee kostbare punten in een zwaarbevochten gelijkspel tegen Valencia. Real kwam echter terug van een 2-0 achterstand en toonde dus veerkracht. De verliezend halve finalist van vorig jaar snakt weer naar het optillen van de Cup met de grote oren. Wel zijn er met Courtois, Militäo en Alaba wat blessures en is het nog de vraag hoe de mannen van Carlo Ancelotti zich herstellen van het loodzware duel met Valencia. Real Madrid lijkt echter favoriet bij de bookmakers met 1.57 voor de winst tegenover 5.00 voor een overwinning van de Duitsers. Bij een gelijkspel (4.50) gaat Madrid door naar de kwartfinale. Op wie zet jij in?

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws