Kan Ajax stunten tegen Aston Villa in de Conference League?

Bas Hosselman
5. maart 2024

Het is erop of eronder voor Ajax in de Conference League. Door in de tussenronde Bodo/Glimt te verslaan, spelen de Amsterdammers nu tegen Aston Villa. De eerste wedstrijd is op 7 maart in de Johan Cruijff Arena. Ajax kon haast geen sterkere tegenstander loten en gezien het wisselvallige seizoen, is het nog maar de vraag of er gewonnen kan worden.

Nog altijd onrustig bij Ajax

Dit is de eerste keer dat deze twee gerenommeerde clubs in een officiële wedstrijd tegenover elkaar staan en het belooft dan ook een boeiende strijd te worden. Zowel Ajax als Aston Villa zijn grote Europese voetbalnamen, maar het is natuurlijk geen geheim dat de Amsterdammers een dramatisch seizoen kennen. Ze staan vijfde in de Eredivisie met maar liefst 27 punten minder dan koploper PSV.

Aston Villa staat onder leiding van “mister Europa League” Unai Emery. Als er ook maar één coach is die weet hoe te schitteren in Europese wedstrijden, is het Emery wel. Villa werd koploper in Groep E en sloeg de tussenronde over. Bovendien draait Aston Villa boven verwachting en staan ze in de Premier League vierde. Met nog 13 wedstrijden te gaan, lijken ze zich te gaan kwalificeren voor de Champions League volgend jaar.

Wedden op Ajax – Aston Villa met bookmaker bonus

Voor nieuwe spelers biedt de Livescore Bet welkomstbonus maar liefst €250!Een aantrekkelijke bonus om gelijk gratis te wedden op Ajax Villa of een andere wedstrijd of sport naar keuze. Van de bookmakers iDeal is dit verreweg de hoogste bonus die je tegenkomt op de Nederlandse velden. Je meldt je gemakkelijk aan via de links op deze pagina. Maak je account aan, selecteer de bonus en maak een eerste storting. Zo simpel is het!

Ajax Aston vVilla quoteringen 07-03-2024 Livescore Bet

©Livescore Bet- quoteringen van 05-03-2027. Odds kunnen veranderen.

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

De statistieken en voorspellingen van de bookmakers Nederland suggereren een spannende wedstrijd, maar Ajax is de underdog in dit duel. Villa kent een prima seizoen en won de laatste drie wedstrijden. Een overwinning van de Amsterdammers staat op 3.95 en dat betekent natuurlijk dat je lekker kunt scoren als jij wél vertrouwen hebt in succes van de mannen van John van ‘t Schip.

De favorietenrol van Aston Villa zie je terug aan de quotering van 1.54. De odds voor meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd is 1.39 en er zijn meerdere odds boost voor 2+ doelpunten van Villa in Amsterdam. Toch weten we uit het verleden dat Ajax kan stunten in de eigen Johan Cruijff Arena en het is alweer even geleden dat de magische Europese avonden succesvol werden afgesloten. Met een vijfde plek in de Eredivisie en een vroege uitschakeling in de KNVB Beker lijken de Amsterdammers voor het eerst in lange tijd het seizoen trofeeloos af te sluiten. Daarom dat een stunt tegen Villa maar wat goed uit zou komen!

 

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.