Kampioenswedstrijd in de Premier League? Liverpool – Manchester City wedden

Bas Hosselman
7. maart 2024

#Ad Aanstaande zondag is het zo ver. Dan staat er in de Premier League een kraker van jewelste te wachten. Koploper Liverpool neemt het thuis op tegen Manchester City dat slechts een punt minder heeft en tweede staat, Blijven de Reds aan de leiding in de Premier League of neemt City de leiding over?

Derde topwedstrijd op rij voor Manchester City

Vorige week de Manchester derby, midweeks de achtste finale van de Champions League tegen Kopenhagen en dit weekend alweer de kraker tegen Liverpool. Het is een zwaar programma voor de regerend Treble winnaar. Er staat ook een hoop op het spel aangezien de ploeg van Pep Guardiola opnieuw het landskampioenschap wil winnen. Behalve de Champions League en Premier League, komt City ook nog uit in de FA Cup, waar het in de kwartfinale staat. Er zijn nog 11 wedstrijden te spelen in de Premier League en City(62 punten) lijkt met Arsenal (61 punten) en Liverpool (63 punten) te strijden om het landskampioenschap in Engeland.

Voor Guardiola wordt het wel nog wat puzzelen met de selectie aangezien Doku niet fit genoeg was om te spelen tegen Kopenhagen en Nunes een gebroken vinger opliep in het Champions League duel. Daarnaast is het natuurlijk nog even afwachten hoe alle spelers uit het duel met FC Kopenhagen zijn gekomen, veel tijd om te herstellen is er namelijk niet. We kijken zo wie van de bet sites Nederland de beste odds heeft bij deze, misschien wel, kampioenswedstrijd. Maar eerst kijken we naar de resultaten van de tegenpartij, Liverpool.

Liverpool Manchester city gokken Premier League

©Bet365- odds van 07-03-2024-quoteringen kunnen veranderen.

Een dag minder rust voor de Reds

Bij het wedden op Liverpool – Manchester City is het natuurlijk van belang om te kijken naar de vorm van beide ploegen. Wat we echter ook zien is dat Liverpool op donderdagavond nog in actie komt tegen Slavia Praag in de Europa League in een uitwedstrijd. Een dag minder rust voor de Reds en daarbovenop nog een flink aantal blessuregevallen. Trent Alexander-Arnold, Alisson, Diogo Jota, Curtis Jones en Thiago zijn allemaal nog geblesseerd. Darwin Nunez en Dominik Szoboszlai lijken hun rentree te kunnen maken, Salah kan wellicht op de bank beginnen en hetzelfde geldt voor Ryan Gravenberch.

Klopp moet een punt voorsprong verdedigen en weet ook dat het bij een verlies zowel City als Arsenal voor zich moet duiden. Zijn de Reds klaar voor een van hun belangrijkste Premier League wedstrijden van het seizoen? Jij bent er in ieder geval wel klaar aangezien we van de bet sites Ideal top odds en ook gelijk een mooie bonus hebben gevonden

Liverpool – Manchester City – gokken quoteringen

Bij zo’n geweldig Premier League duel gaan we voor niets minder dan de beste odds.Bet365 is de bookmaker waar je geweldige quoteringen vindt op de wedden op City – Liverpool. We zien bij deze bookmaker dat de odds in het voordeel zijn van uitploeg City, Voor winst van Pep Guardiola en zijn mannen krijg je 2.20 terwijl voor Klopp und co de quoteringen op 2.87 staan. Bij een gelijkspel kan Arsenal weleens de lachende derde worden. Een x plaatsen op deze wedstrijd levert je 3.75 op.

Behalve goede quoteringen en een flink aantal Bet Builder weddenschappen bij deze wedstrijd is er natuurlijk ook nog de Bet365 welkomstbonus. Daarmee ontvang je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder namelijk wedkrediet van 50 euro in de vorm van gratis wedden. Een schitterende promotie, die nog mooier is dan het affiche Liverpool – Manchester City. En daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws