PSV wacht hele zware klus in KO-fase Champions League tegen Dortmund

Stefan Zande
19. februari 2024

PSV wacht de zwaarste test tot nu toe van dit seizoen. De Eindhovenaren zijn vooralsnog ongeslagen in de Eredivisie, maar de eenvoud waarmee de Eindhovenaren in Nederland winnen, zullen ze niet tegenkomen in de Champions League. Dinsdag wacht Borussia Dortmund, een grootheid uit Duitsland.

Win met wedden op PSV – Dortmund en krijg €250 aan bonus

Bij Livescore Bet word je warm verwelkomd met een exclusieve aanbieding die je tot €250 kan opleveren wanneer je je aanmeldt als nieuwe speler! Deze aantrekkelijke Livescore Bonus geeft je de kans om je eerste inzet te verdubbelen, waardoor je kunt profiteren van een gratis weddenschap tot wel €250.

Om optimaal te profiteren en je kansen op grote winsten te vergroten, volg je simpelweg deze stappen. Begin met het aanmaken van een account bij Livescore Bet. Vervolgens stort je minimaal €10 op je account, makkelijk via bookmakers met ideal. Zodra je account is aangemaakt en je storting is voltooid, activeer je de welkomstbonus, die je eerste inzet zal verdubbelen. Kies een sportevenement en selecteer een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger om in aanmerking te komen voor de gratis weddenschap.

Livescorebet Bonus

Nadat je je weddenschap hebt geplaatst, ontvang je je welkomstbonus en kun je genieten van je gratis weddenschap tot €250. Het is echter essentieel om te onthouden dat je de gratis weddenschap binnen 14 dagen na registratie moet plaatsen om er gebruik van te kunnen maken. Bovendien moet je minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen om in aanmerking te komen voor deze welkomstbonus bij bookies Nederland.

Voorbeschouwing PSV – Borussia Dortmund

Borussia Dortmund gaat uiteraard als favoriet het duel met PSV in, maar de Duitsers hadden geen fijne generale repetitie afgelopen weekend. De ploeg, waar Donyell Malen met een blessure op de bank zat, kwam niet verder dan 1-1 tegen VfL Wolfsburg, dat elfde staat in de Bundesliga. BVB moet het op dit moment doen met een vierde plaats, 17 punten achter koploper Bayer Leverkusen.

Zoals eerder benoemd speelt Donyell Malen bij Borussia Dortmund. Voor hem is het speciaal duel, want de aanvaller brak door in de hoofdmacht van de Eindhovenaren en speelde er jaren. Nu is hij een vaste kracht bij een van de beste ploegen uit Duitsland. Gaat hij het verschil maken of trekt PSV aan het langste eind?

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!