Willem II en ADO Den Haag strijden om de koppositie in onderling duel

Stefan Zande
14. februari 2024

Een heerlijk affiche in de Keuken Kampioen Divisie: Willem II en ADO, allebei clubs met een grote aanhang en een flink Eredivisie-verleden, delen de lakens uit op het tweede niveau en lijken te gaan strijden om de landstitel. Na 24 wedstrijden in de competitie komen de twee teams elkaar tegen. De aftrap vindt plaats op vrijdag 16 februari om 20:00. Dat potje wil je niet missen!

Clash in KKD opleuken met welkomstbonus van wel €250

Bij Livescore Bet word je geweldig ontvangen met een Livescore Bet bonus die kan oplopen tot €250 wanneer je je inschrijft als nieuwe speler! Deze aantrekkelijke welkomstbonus geeft je de gelegenheid om je eerste inzet te verdubbelen, waardoor je kunt profiteren van een gratis weddenschap tot maar liefst €250.

Om optimaal te profiteren en je kansen op grote winsten te vergroten, doorloop je eenvoudig de volgende stappen. Begin met het aanmaken van een account bij Livescore Bet, een van de betting sites ideal. Vervolgens stort je minimaal €10 op je account. Nadat je account is opgezet en je storting is voltooid, activeer je de beste bookmaker bonus, die je eerste inzet verdubbelt. Kies een sportevenement en selecteer een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger om in aanmerking te komen voor de gratis weddenschap.

willem II ado den haag
willem II ado den haag

Nadat je je weddenschap hebt geplaatst, ontvang je je welkomstbonus en kun je genieten van je gratis weddenschap tot €250. Het is echter van belang om te onthouden dat je de gratis weddenschap binnen 14 dagen na registratie moet plaatsen om er gebruik van te kunnen maken. Bovendien dien je minstens 24 jaar oud te zijn en in Nederland te wonen om in aanmerking te komen voor deze welkomstbonus bij bookmakers Nederland.

Gokken op Willem II – ADO Den Haag in Keuken Kampioen Divisie

De eerste confrontatie van het seizoen zullen beide ploegen niet zijn vergeten. ADO leek thuis lang op weg naar een 1-0 overwinning door een doelpunt van Amir Absalem, maar daar bracht Jeremy Hilterman na 95 minuten verandering in. Was dat het dan? Nee, want twee minuten later pakte ADO-doelpuntenmaker Absalem nog even rood om de wedstrijd vriendelijk af te sluiten.

Nu staat Willem II nog aan kop, maar als het gaat om de hoogste quoteringen, dan is het stuivertje wisselen, want de Tilburgers hebben al drie keer op rij gelijkgespeeld. ADO won daarentegen de laatste vier van hun vijf wedstrijden.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!