Ajax wil opmars doorzetten in Europa: Bodø/Glimt wacht

Stefan Zande
13. februari 2024

Ajax is uit het dal gekropen en heeft inmiddels een aardige reeks staan in de Eredivisie. Nu is het aan de ploeg van John van ’t Schip om te laten zien dat ze het ook in een andere competitie kunnen: de Europe Conference League. De Amsterdammers kregen het voor de winterstop net voor elkaar om een plekje te bemachtigen in de tussenronde. FK Bodø/Glimt is de volgende tegenstander op donderdag 15 februari om 21:00 uur.

Cashen met welkomstbonus van €250 tijdens Ajax – Bodø/Glimt

Bij Livescore Bet ontvang je een hartelijk welkom met een exclusieve aanbieding die kan oplopen tot €250 wanneer je je aanmeldt als nieuwe speler! Deze aantrekkelijke welkomstbonus biedt je de kans om je eerste inzet te verdubbelen, waardoor je kunt genieten van een gratis weddenschap tot maar liefst €250.

ajax bodo glimt

Om maximaal te profiteren en je kansen op grote winsten te vergroten, doorloop je eenvoudig de volgende stappen. Allereerst maak je een account aan bij Livescore Bet, onderdeel van betting sites ideal. Vervolgens doe je een storting van minimaal €10 op je account. Zodra je account is ingesteld en je storting is voltooid, activeer je de welkomstbonus, die je eerste inzet zal verdubbelen. Kies een sportevenement en selecteer een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger om in aanmerking te komen voor de gratis weddenschap.

Zodra je weddenschap is geplaatst, ontvang je je welkomstbonus en kun je genieten van je gratis weddenschap tot €250. Het is echter belangrijk om te onthouden dat je de gratis weddenschap binnen 14 dagen na registratie moet plaatsen om er gebruik van te kunnen maken. Bovendien moet je minstens 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen om in aanmerking te komen voor deze welkomstbonus bij sportsbook Nederland.

Ajax favoriet om laatste zestien te halen

Ajax staat momenteel in punten gelijk met AZ, maar nog wel op een vijfde plek. Dat is gebeurd na een gelijkspel tegen ongeslagen koploper PSV. Niet gek dus, om daar twee punten te verliezen. En al helemaal niet gek als je je bedenkt dat het voor de winterstop nog 5-2 werd voor de Eindhovenaren. Ajax is ook kijkend naar de odds de duidelijke favoriet tegen Bodø/Glimt. De Amsterdammers spelen eerst thuis en komen een week later in Noorwegen in actie.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!