Feyenoord ontvangt angstgegner AS Roma in De Kuip

Stefan Zande
12. februari 2024

Feyenoord-fans konden het haast niet geloven toen AS Roma tijdens de loting uit de koker kwam als tegenstander van de Rotterdammers. De laatste jaren kwamen beide ploegen elkaar al vaak tegen en dat pakte bijna nooit goed uit voor Feyenoord. Nu wagen ze op 15 februari een nieuwe poging. Op donderdag om 18:45 uur is de aftrap in de Europa League.

Profiteer van €250 welkomstbonus als je inzet op Feyenoord – AS Roma

Ontvang een warm welkom met een exclusieve aanbieding tot wel €250 wanneer je je aanmeldt als nieuwe speler bij Livescore Bet! Deze aantrekkelijke Livescorebet welkomstbonus geeft je de kans om je eerste inzet te verdubbelen, waardoor je kunt genieten van een gratis weddenschap tot maar liefst €250. Volg eenvoudig deze stappen om maximaal te profiteren en je kansen op grote winsten te vergroten:

• Maak een account aan bij Livescore Bet.
• Doe een minimale storting van €10 op je account.
• Activeer de welkomstbonus.
• Plaats een weddenschap op een quotering van 1.50 of hoger.
• Ontvang je welkomstbonus en geniet van je gratis weddenschap tot €250.

Onthoud dat je de gratis weddenschap binnen 14 dagen na registratie moet plaatsen om ervan te kunnen profiteren. Ook moet je minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen om in aanmerking te komen voor deze welkomstbonus bij bet sites Nederland. Maak je weekend compleet met spannende sportweddenschappen en maak gebruik van deze fantastische aanbieding!

Voorbeschouwing: kraker Feyenoord – AS Roma in Europa League

Twee zulke namen tegenover elkaar kwam je de afgelopen jaren pas tegen in het eindstadium van Europese toernooien, maar dit seizoen gebeurt het al bij de laatste 32 van de Europa League. De Feyenoord-fans zullen niet lekker slapen met dit affiche in hun achterhoofd, want in 2022 was het de ploeg uit Italië die met 1-0 won in de Conference League-finale. Een jaar later kwamen ze elkaar tegen in de kwartfinale van de Europa League. Feyenoord won de eerste confrontatie, maar ging in de return hard onderuit.

feyenoord - as roma

Goed om te onthouden als je wil profiteren van de sport bonus is dat José Mourinho niet langer coach is van AS Roma. Vaak waren het zijn slimmigheden die de doorslag gaven in de laatste minuten. Nu is oud-speler Daniele De Rossi hoofdtrainer van de Romeinse ploeg.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!