Boston Celtics vs Golden State Warriors, kunnen Celtics beslissende wedstrijd afdwingen?

Jeroen van Veen
16. juni 2022

Na vijf wedstrijden in de NBA finale zijn de Golden State Warriors één overwinning verwijderd van hun vierde NBA titel in acht jaar tijd. Kunnen ze het midden in de Nederlandse nacht in Boston afmaken, of komt er een beslissende wedstrijd in San Francisco? Boston Celtics vs Golden State Warriors, de zesde wedstrijd in de NBA finale, vrijdagochtend 17 juni 2022 om 3:00. Pak je Circus welkomstbonus van tot wel 250 euro extra betkrediet en wedt op de NBA Finale.

De Amerikaanse basketbalfinale is een van de grootste sportevenementen ter wereld en de spanning is er nog lang niet uit. De Celtics pakten twee keer een voorsprong in de NBA finale. In de eerste wedstrijd in San Francisco zetten de Celtics een achterstand van 12 punten na het derde kwart om in een ruime overwinning. De Warriors sloegen direct terug, maar in de derde wedstrijd pakten de Celtics onder leiding van de fantastische Jayson Tatum opnieuw snel een voorsprong. Golden State leek de wedstrijd dit keer om te keren, maar de overwinning ging alsnog naar ploeg uit Massachusetts.

In de spannende vierde en vijfde wedstrijd ging het lang gelijk op, maar onder leiding van superster Stephen Curry en ook Andrew Wiggins pakten de Warriors een beslissende voorsprong en daarom kan de ploeg van Steve Kerr in Boston de titel pakken.

Wedden op Boston Celtics vs Golden State Warriors

Circus pakt uit met deze finale van de NBA, want elke wedstrijd is er een 20% BetXtra beschikbaar voor jouw weddenschap op deze finale. Waar moet je dan op wedden voor deze wedstrijd?

Volgens de bookmakers Nederland zijn de Boston Celtics de favoriet voor deze zesde wedstrijd, en voor de echte basketbalfan zou dat natuurlijk ideaal zijn, want dat betekent een zevende en beslissende wedstrijd, voor een overwinning van de Celtics in eigen huis krijg je bij Circus namelijk een quotering van 1.57, terwijl een beslissende overwinning van de Warriors je 2.45 oplevert.

Boston Celtics - Golden State Warriors odds

De bookmaker maakt de Celtics de favoriet voor deze wedstrijd, maar als jij de ploeg van Steph Curry, die als hij zo door gaat hard op weg is om de meest scorende NBA speler aller tijden te worden, kun je daar dus goed mee verdienen. Voor een overwinning van de Warriors met minimaal 35 punten van Curry krijg je bij Circus zelfs een quotering van 8.00. Dat is natuurlijk een mogelijkheid, maar dat is Curry tot nog toe maar één van de vijf keer gelukt in deze finale. Bij de Warriors is Curry de belangrijkste speler, maar niet alles draait om de point guard, want in de vijfde wedstrijd werd de Canadees Andrew Wiggins de grote man bij de ploeg uit Californië. Als Klay Thompson die rol in de zesde wedstrijd op zich neemt met minimaal 25 punten die naar een overwinning leiden, dan krijg je daar 7.00 voor.

Als je denkt dat de Celtics aan de hand van Tatum toch de overwinning gaan pakken, kun je bij Circus 3.50 krijgen voor een Boston overwinning met minimaal 30 punten van de 24-jarige small forward. Pak dus je bonus sportweddenschappen en wedt op deze NBA finale.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.