Win 20% extra met bet op de Copa Libertadores

Jeroen van Veen
28. juni 2022

Hoewel de voorrondes van de Champions League van 2022/23 alweer begonnen zijn, met de grootmachten van San Marino, Andorra, Estland en IJsland, ligt het Europese clubvoetbal grotendeels gewoon stil. Op andere plekken in de wereld gaan competities echter gewoon door, zo ook in de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League, waar deze week de eerste wedstrijd van de achtste finales plaatsvindt. Jack’s heeft een speciale bonus voor deze week van Copa Libertadores voetbal, dus pak je Jack’s welkomstbonus en wedt op het Zuid-Amerikaanse voetbal.

Traditiegetrouw gaan de continentale toernooien in Zuid-Amerika tussen de Braziliaanse en Argentijnse ploegen en dat lijkt dit jaar niet anders. Bij de laatste zestien vind je namelijk 6 Argentijnse en 6 Braziliaanse ploegen, inclusief titelhouder Palmeiras, dat het favoriete Flamengo van onder andere Gabriel Barbosa, David Luis en Filipe Luis in de finale van de titel afhield. De Nederlandse bookmakers bieden uiteraard ook weddenschappen op deze achtste finales aan.

River Plate is dit jaar één van de kandidaten, de Argentijnen, winnaar in 2018 gingen makkelijk door de groepsfase en komen met landgenoten Velez Sarsfield een opponent die geen angst inboezemt. Als je denkt dat ze het in de heenwedstrijd in het Velez stadion al winnen, krijg je daar bijvoorbeeld een quotering 2.10 voor, dus pak je bookmaker bonus en wedt op deze wedstrijd.

Jack’s Copa Promotie

Met de Copa bonus van Jack’s kun je Copa Libertadores weddenschappen samenvoegen om een profit boost tot wel 20% extra te krijgen. Ook titelhouder Palmeiras is de grote favoriet in de wedstrijd tegen Cerro Porteño uit Paraguay. Verrassend genoeg doen de Paraguayaanse teams regelmatig mee in de knock-outfase van de Copa Libertadores, in tegenstelling tot Chili en Colombia, waarvan het nationale team de laatste jaren veel meer gepresteerd heeft. Toch is de verwachting dat zowel Cerro Porteño (tegen Palmeiras) en Libertad (tegen Atletico Paranaense) in deze ronde hun waterloo zullen vinden.

Corinthians, met oud-PSVers Cassio Ramos en Fagner wordt ook als outsider voor de overwinning gezien. De winnaar van 2012 neemt het op tegen een andere Argentijnse grootmacht, Boca Juniors, dat met Marcos Rojo en Dario Benedetto ook een aantal oude bekenden onder contract heeft staan. Boca Juniors werd afgelopen seizoen nog kampioen in de eigen competitie, maar heeft niet zo’n heel goed team. In de groepsfase kwamen de twee ploegen ook al tegen en toen wisten de Brazilianen de thuiswedstrijd te winnen en eindigde de wedstrijd in Buenos Aires in een gelijkspel. Voor een overwinning van Boca in Brazilie krijg je 3.40, maar de 2.30 voor een overwinning van Corinthians lijkt interessanter. Copa Libertadores odds

Er staat nog een geheel Argentijnse wedstrijd op het programma tussen Talleres de Cordoba en Colon de Santa Fe. Talleres werden in 2021 nog prachtig tweede in Argentinië, maar draaien dit jaar een stuk minder. In de competitie in de eerste helft van het seizoen eindigden ze zelfs op een laatste plek, maar in de groepsfase van de Libertadores ging het ze beter af. Colon had een sterke ploeg en plaatste zich met relatief gemak voor de achtste finale, maar de ploeg verloor deze maand flink wat sterkhouders en lijkt in crisis te zitten, dus de 2.25 voor een thuisoverwinning van Talleres is dan best de moeite waard.
&nbsp

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Jacks Casino & Sport Nieuws