Circus: 50 keer je inzet terug bij Ajax vs Napoli

Jeroen van Veen
3. oktober 2022

In de derde speelronde van de groepsfase van de Champions League speelt Ajax de belangrijke thuiswedstrijd tegen Napoli. Kunnen de Amsterdammers na drie wedstrijden zonder overwinning weer eens de drie punten pakken? Ajax – Napoli in de Champions League, 4 oktober 2022 om 21:00. Meld je aan voor de Circus Super Odds en wed op deze wedstrijd.

Ajax drie wedstrijden zonder overwinning

Ajax werkt niet met veel vertrouwen naar deze wedstrijd toe. Sinds de klinkende 4-0 overwinning op Rangers FC is de vorm van de ploeg ingezakt en met Napoli komen ze een tegenstander tegen die die vorm wel heeft en zes wedstrijden op rij winnend afsloot. De Italianen zijn koploper in eigen land en staan bovenaan in de Champions League groep, waarin ze onder andere Liverpool helemaal weg speelden.

De ploeg kan waarschijnlijk niet over Victor Osimhen beschikken vanwege een blessure, maar is verder compleet. Met name Khvicha Kvaratskhelia speelt al sinds het begin van het seizoen fantastisch. De jonge Georgiër is in de Serie A de topscorer van Napoli met vijf doelpunten en de zomeraanwinst was ook tegen Liverpool de beste man van het veld. 

Ajax verspeelde afgelopen weekend de koppositie in de Eredivisie met een gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. Vanwege lichte klachten begonnen Steven Berghuis en Steven Bergwijn op de bank, maar de verwachting is dat de twee aanvallende spelers er tegen Napoli gewoon bij zijn. Datzelfde geldt voor Edson Alvarez en Mo Kudus, die ook op de bank begonnen. Vervangers Florian Grillitsch en Lucas Ocampos lieten geen onuitwisbare indruk achter en lijken daarom weer naar de bank te verdwijnen.

Inzetten op Ajax vs Napoli bij Circus

Als je je nu bij Circus aanmeldt kun je direct van welkomstbonussen profiteren. Één daarvan is dat je bij je eerste weddenschap liefst 50 keer je inzet terug kan krijgen en die kan je bij Ajax vs Napoli inzetten. Als je al speler bent bij de bookmaker Nederland kun je ook op deze wedstrijd inzetten. Zonder bonus is een overwinning van Ajax 2.25 waard. Daarmee zijn de Amsterdammers de lichte favoriet in de eigen Johan Cruijff Arena, want voor een overwinning van de bezoekers krijg je een quotering van 3.00.

Ajax Napoli odds

Als de verdediging van Ajax onder druk gezet wordt, is die niet zo sterk als vorig jaar, vooral Calvin Bassey is aan de bal een stuk minder dan zijn voorganger Lisandro Martinez. Ook Devyne Rensch laat nog geen onuitwisbare indruk achter. De rechtsback zal Kvaratskhelia veelvuldig tegenkomen en dat lijkt een lastige opdracht voor de Ajacied. Dat betekent dat er wel eens flink wat doelpunten kunnen komen. Ajax scoort de afgelopen tijd iets minder makkelijk, maar heeft met Kudus, Tadic, Bergwijn en ook Brobbey, die waarschijnlijk in de tweede helft van de bank zal komen, genoeg aanvallende kwaliteit. 

Voor doelpunten van de aanvallende krachten van Ajax krijg je bij Circus de volgende quoteringen.

  • Brian Brobbey: 2.85
  • Steven Bergwijn 2.90
  • Mo Kudus 3.00
  • Lorenzo Lucca 3.10
  • Lucas Ocampos 3.20
  • Dusan Tadic 3.45

Voor meer dan 2.5 doelpunten krijg je bij Circus een relatief lage quotering van 1.55, maar bij meer dan 3.5 doelpunten loopt die al op naar 2.34 en dat lijkt de moeite waard. Met Circus wedden krijg je de beste quotering voor Ajax tegen Napoli.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.