Wedden op Chelsea vs AC Milan: een voorbeschouwing

Jeroen van Veen
4. oktober 2022

In de derde speelronde van de Champions League nemen twee meervoudige winnaars van het toernooi het tegen elkaar op, als Chelsea op Stamford Bridge AC Milan ontvangt. Kan Chelsea de laatste plaats in de groep verlaten? Chelsea – AC Milan in de Champions League, 5 oktober 2022 om 21:00. Kijk bij de Toto sportsbook voor de beste weddenschappen op deze wedstrijd.

Chelsea draait tot nog toe geen goed seizoen. In de Premier League werd al twee keer verloren en de eerste wedstrijd in de Champions League leed de ploeg een beschamende nederlaag tegen Dinamo Zagreb. Het kostte coach Thomas Tuchel, die the Blues in 2021 nog aan de felbegeerde Champions League hielp, zijn baan. Graham Potter werd als vervanger aangesteld. De coach, die zich met innovatief voetbal vanuit de krochten van het professionele voetbal opwerkte tot de Engelse top, begon zijn dienstverband met een gelijkspel tegen RB Salzburg en een nipte overwinning op Crystal Palace.

Chelsea heeft een paar blessuregevallen voor deze wedstrijd. Zo lijken keeper Edouard Mendy en middenvelder N’Golo Kante deze wedstrijd te moeten missen en is Jorginho nog een vraagteken voor het treffen in eigen huis. Marc Cucurella was afgelopen weekend ziek en is er mogelijk ook nog niet bij.

Ziekenboeg AC Milan loopt verder vol

Bij AC Milan zijn de problemen veel groter, rechtsbacks Alessandro Florenzi en Davide Calabria zijn er vanwege blessures niet bij en dat geldt ook voor linksback Theo Hernandez, daarnaast is centrale verdediging Simon Kjaer een twijfelgeval, waardoor de opties achterin beperkt zijn. Ook keeper Mike Maignan is geblesseerd en dat is nog een aderlating voor de al zo hard geraakte verdediging.

Voorin zitten Zlatan Ibrahimovic en Divock Origi al het hele seizoen in de lappenmand en daar kwamen afgelopen week ook Junior Messias en Alexis Saelemakers bij, dus wordt het ook voorin puzzelen voor coach Stefano Pioli, die alleen op het middenveld geen problemen heeft.

Wedden bij Toto

Inzetten op Chelsea vs AC Milan bij Toto

Bij Chelsea is het gemis van keeper Mendy voelbaar, maar voor de rest lijkt de ploeg nog erg sterk. Bij AC Milan is dat vooral achterin niet het geval, waardoor Chelsea door de bookmakers als de duidelijke favoriet wordt gezien. Een overwinning van de thuisploeg is bij Toto een quotering van 1.71 waard, terwijl de quotering voor een overwinning van AC Milan op 4.75 ligt. Een gelijkspel is 3.90 waard. Kijk ook voor gratis wedden op deze wedstrijd.

Chelsea AC Milan odds

Potter staat erom bekend dat zijn teams vooral verdedigend erg sterk staan en ook zijn eerste wedstrijden bij Chelsea waren aanvallend niet echt overtuigend, dus is het de vraag of er veel doelpunten gaan vallen in deze wedstrijd. Voor minder dan 2.5 doelpunten krijg je dan ook een quotering van 1.91. Het feit dat beide basiskeepers er niet zijn en AC Milan zijn halve verdediging mist, kan echter juist betekenen dat er meer kansen komen. Voor meer dan 2.5 doelpunten krijg je een quotering van 1.80. Chelsea zal moeten komen, want een gelijkspel in eigen huis is geen goed resultaat en daarmee lijkt de kans op doelpunten toe te nemen. Dus pak je sportweddenschappen bonus en zet in op deze wedstrijd.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Toto Nieuws