50 keer je inzet terug voor overwinning Feyenoord op FC Midtjylland

Jeroen van Veen
5. oktober 2022

In de derde speelronde van de Europa League neemt Feyenoord het op tegen het Deense FC Midtjylland. De groep van Feyenoord is nog helemaal open, want na twee wedstrijden staan alle vier de ploegen op drie punten. Kan Feyenoord de overwinning pakken? FC Midtjylland – Feyenoord in de Europa League, 6 oktober 2022 om 21:00. Ga voor je BetCity bonus en wed op deze Europa League wedstrijd.

Feyenoord en FC Midtjylland met vertrouwen deze wedstrijd in

Feyenoord werkt met redelijk vertrouwen naar deze wedstrijd toe. Het verloor de eerste wedstrijd in de Europa League vrij kansloos bij Lazio (4-2), maar de ploeg van Arne Slot liet daarna tegen Sturm Graz in een masterclass niets heel van de arme Oostenrijkers (6-0). Toen waren Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi ongrijpbaar, maar er is ook nogal wat kritiek geweest op de twee vleugelaanvallers, want in andere wedstrijden waren ze veelal onzichtbaar.

In het algemeen zijn veel posities nog niet helemaal vergeven in de ploeg die een karrenvracht aan nieuwe spelers aantrok. Zo vechten Danilo en Santiago Gimenez nog om de spitspositie en is Sebastian Szymanski alleen zeker van zijn plek als Javairo Dilrosun naar de vleugels uitwijkt. Centraal in de verdediging lijkt er nu wel duidelijkheid en staat er met David Hancko en Gernot Trauner een sterk en ervaren duo.

Slot heeft in de aanloop naar deze wedstrijd verder weinig te klagen, want nu Lutsharel Geertruida weer aan het herstellen is van zijn ziekte, lijkt Feyenoord compleet voor deze wedstrijd. Ook de Denen hebben weinig problemen in de aanloop naar deze wedstrijd en lijken met dezelfde elf te beginnen die in september Lazio Roma met een beschamende 5-1 nederlaag terug naar Italië stuurden. Voor gratis wedden op deze wedstrijd kun je bij free bets Nederland kijken voor de beste acties.

Wedden bij BetCity

Wedden op FC Midtjylland vs Feyenoord

Bij BetCity kun je als nieuwe speler dus een fantastische quotering krijgen bij een weddenschap op Feyenoord, want je kunt liefst 50 je inzet terugkrijgen bij een overwinning van de Rotterdammers. Als je al een account bij BetCity hebt, dan kun je natuurlijk ook inzetten op een overwinning van Feyenoord, maar dan is die een quotering met 2.18 natuurlijk wel een stuk minder. Daarmee zijn ze alsnog wel de favoriet voor de winst, want een overwinning voor de thuisploeg is 3.05 waard.

FC Midtjylland - Feyenoord odds

De verdediging van Feyenoord lijkt ook weer redelijk stabiel ten opzichte van het begin van het seizoen, toen Slot nog duidelijk zoekende was naar zijn beste elf, maar de kracht van Feyenoord lijkt voorin te zitten. Slot houdt er sowieso wel van om redelijk aanvallend te spelen en met Danilo en Gimenez heeft hij ook twee spitsen die tot nog toe heel makkelijk scoren. Ook Midtjylland speelt graag vooruit en dus staan er twee ploegen die willen voetballen tegenover elkaar. Daarmee lijkt de kans op doelpunten in deze wedstrijd dus ook redelijk groot en daar kun je op inzetten. Meer dan 2.5 doelpunten is dan ook maar 1.60 waard, terwijl meer dan 3.5 doelpunten best interessant lijkt met een quotering van 2.55. Kijk bij de beste bookmakers Nederland 2022 voor de beste quoteringen

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.