Drie op een rij voor Verstappen in Melbourne?

Bas Hosselman
22. maart 2024

Formule 1 fans staan vroeg op dit weekend voor het raceweekend in Melbourne. Met de race aankomende zondag om 5 uur ‘s ochtends moet je er wat vooor over hebben om te wedden op F1. Gelukkig kun je nu al inzetten met geweldige odds.

Red Bull domineert, maar ook in Australië?

Het is nog altijd erg onrustig bij Red Bull maar Max Verstappen lijkt zich daar, eenmaal achter het stuur, niets van aan te trekken. Ook Sergio Perez kent een goede start van het seizoen. Samen maken de twee coureurs nu kans om een nieuw Red Bull record te breken. Nooit eerder wisten Verstappen en Perez drie 1-2 overwinningen op rij te behalen. Nu staat de GP van Australië toch altijd wel garant voor sensatie, rode vlaggen en safety cars. Het is dus echt niet zeker of we opnieuw een Red Bull 1-2 op het podium zien staan.

Het gevaar moet komen van Ferrari dat Carlos Sainz weer tot zijn beschikking heeft. De Spanjaard die nog altijd hersteld van een acute blindedarmontsteking lijkt zijn rentree te kunnen maken. De vorige race liet Charles Leclerc al zien dat hij van al alle andere teams het dichtst in de buurt kan komen van de Verstappen & co. Toch leverde dat geen gevaar op voor de toppositie van de Nederlander. Wordt dat dit weekend anders? We gaan zo eens kijken wat de iDeal bookmakers vewachten bij deze race en waar je de beste odds vindt.

Waar moet je rekening mee houden bij het wedden op F1 Australië?

Het is lastig inhalen op Albert Park Street CIrcuit, het deels stratencircuit in Melbourne. Veel ban de bochten zijn te nemen op hoge snelheid en de inhaalacties lijken dan ook het meest plaatst te vinden op de rechte stukken. Toch zullen er wel wat durfals zijn die ook in de bochten een inhaalmanoeuvre willen proberen en daar ligt het gevaar. Iedereen is daarom gebrand op het behalen van een goede uitgangspositie met de kwalificatie en zo vooraan de grid te starten.

livescore bet bonus

Een rondje langs de bookmakers toont dat Max Verstappen toch wel weer de grote favoriet is. Winst voor Verstappen staat op 1.30. Bij Livescore Bet vind je dit weekend hogere odds dan bij andere bookmakers en staat er bovendien voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder ook nog een mooie sportsbook bonus klaar. Verder zien we hier een aantal interessante specials met verhoogde odds bij een leuke weddenschap.

Welk team heeft de snelste pitstop?

  • Red Bull Racing – 1.91
  • Ferrari – 4.00
  • McLaren – 4.00
  • Haas – 101.00

Wedden met bonus op F1 GP Melbourne

Speciaal voor alle vroege vogels die live naar de GP van Melbourne willen kijken, hebben we de Livescore Bet bonus gevonden. Bij deze bookmaker krijg je namelijk een Free Bet van maximaal €250. Na het registreren en het maken van een eerste storting, krijg je de inzet jouw eerst weddenschap terug als Free Bet. Daarmee kun je dus gratis wedden op Formule 1, maar ook vele andere sporten. Tijd om de wekkers te zetten, deze bonus te pakken en je klaar te maken voor de GP van Melbourne dit weekend!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.