Wint Nederland opnieuw van Schotland?

Bas Hosselman
20. maart 2024

Nog maar een paar wedstrijden en een handjevol oefenwedstrijden en het is alweer tijd voor het EK. Nederland – Schotland staat op het programma voor aankomende vrijdag en bij deze wedstrijd hebben we niet alleen prachtige odds, maar ook een top bonus gevonden.

Meer dan een oefenwedstrijd voor Oranje

Ronald Koeman gaat voor het hoogste resultaat op het EK en heeft tijd nodig om zijn ideale team te smeden. Daarom dat dit soort wedstrijden voor de oefenmeester enorm belangrijk zijn. Behalve de juiste spelers selecteren is het voor Koeman ook zaak om weer een formatie neer te zetten waar het Nederlands elftal mee vooruit kan. Vergeleken met vorige wedstrijden zijn er wat veranderingen. Zo zijn Memphis Depay en Matthijs de Ligt weer terug bij de selectie maar ontbreken Frenkie de Jong en Justin Bijlow wel nog.

Oranje doet het vaak goed tegen Schotland en verliezen niet zo vaak van de Schotten. De laatste keer dat Oranje van Schotland verloor, was in de winter van 2003. De vorige keer dat beide landen tegen elkaar uitkwamen was op 2 juni 2021 en toen werd het 2-2. De drie wedstrijden daarvoor werd er drie keer gewonnen zonder een tegengoal terwijl Oranje in totaal tien keer het net vond. Dat geeft natuurlijk vertrouwen voor de aankomende wedstrijd tussen Nederland – Schotland. Wedden op deze wedstrijd doe je natuurlijk bij de meest oranje bookmaker van Nederland. Sinds de komst van LeoVegas kleurt het sportsbook Nederland oranje en dat past natuurlijk perfect bij het aankomende EK.

Nederland Schotland odds 22-03-2024-2024

©LeoVegas- 20-03-2024- odds kunnen verandern

Schotland staat voor een zware klus

Net als Nederland gaat Schotland ook naar het EK in Duitsland. Steve Clark heeft zijn team zien groeien en denkt te kunnen verrassen op het EK. Behalve tegen Nederland spelen de Schotten tegen Noord-Ierland. Net als Koeman, heeft ook Clarke nog de nodige spelers die ontbreken en is het puzzelen voor de wedstrijd tegen Nederland. De odds zijn niet in het voordeel van de Schotten en dat was eigenlijk wel te verwachten. Schotland wist de laatste vijf wedstrijden niet te winnen. Met een 3-3 gelijkspel, een puntendeling tegen Georgië en een 4-1 nederlaag tegen Frankrijk kunnen de Schotten niet bouwen op een goede reeks. In aanloop naar het EK kunnen ze nog vertrouwen tanken met wedstrijden tegen Gibraltar en wellicht Finland, voordat ze de openingswedstrijd van het EK spelen tegen gastland Duitsland. We hebben goede odds en een mooie sportweddenschap bonus voor je gevonden die we hieronder toelichten.

Beste odds en bonus bij Nederland – Schotland

Wedden op Nederland – Schotland doe je natuurlijk met de beste odds en alsof dat neit genoeg is, hebben we ook nog een mooie LeoVegas welkomstbonus gevonden. Bij deze bookmaker krijg je namelijk een gratis weddenschap ter waarde van €50. Dit is een welkomstbonus die gekoppeld is aan je eerste weddenschap. Stort dus €50 en pak een free bet ter waarde van hetzelfde bedrag. Nederland is favoriet voor deze wedstrijd en dat zie je terug aan de odd van 7.00 voor winst van de Schotten en de 1.45 voor een Oranje overwinning. Een gelijkspel staat op maar liefst 4.35. Denk jij dat beide ploegen scoren? Dan pak je 2.12 met een BTTS weddenschap! Goede odds en een lekkere bonus, meer heb je niet nodig voor het Nederland – Schotland wedden.

 

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.