Euro 2024 kwalificatie play-offs: Polen – Estland wedden

Bas Hosselman
19. maart 2024

Nog vier maanden en dan zitten we alweer midden in Euro 2024. Nederland en België hebben zich natuurlijk al gekwalificeerd maar Polen en Estland moeten nog vol aan de bak om een ticket voor Euro 2024 te pakken. Wie wint de play-off tussen Polen en Estland?

Estland de grote verrassing in de play-offs

Estland eindigde onderaan Groep F met slechts één punt en een doelsaldo van -20 uit acht wedstrijden tegen België, Oostenrijk, Zweden en Azerbeidzjan. Alleen Gibraltar en Liechtenstein scoorden minder dan Estland in de kwalificatie en alleen Cyprus en San Marino kregen meer doelpunten tegen. Als klap op de vuurpijl wist Estland niet te scoren in de zes laatstt gespeelde (niet vriendschappelijke) interlands.

Wonder boven wonder wist Estland zich dus toch te plaatsen voor de play-offs en treft het nu in Warschau Polen. In de laatste zes wedstrijden kreeg Estland 19 goals tegen en wist geen enkele Est het net te vinden. Het ziet er dus somber uit voor de Estse ploeg die maar wat graag voor het eerst het EK zou willen bereiken. Geven de bet sites Nederland voetbal Estland überhaupt een kans? Wij denken eerlijk gezegd van niet en een blik bij Bet365 bevestigt ons vermoeden. Een overwinning van Estland staat namelijk op 17.00. Dat betekent dus weinig goeds voor de drievoudig winnaar van de Baltic Cup en de huidige nummer 123 van de wereld.

Polen Estland quoteringen 31-03-2024

©Bet365-18-03-2024-odds kunnen verandern

Is Polen zeker van een plek in de play-off finale?

De odds van de bookmakers liegen er dus niet om. Polen is de topfavoriet om de zege in Warschau te pakken op donderdag. De hoogste quoteringen vind je bij Bet365 waar je 1.18 krijgt voor Biało-czerwoni. De odd voor een Poolse overwinning staat op 1.17. Vind je dat nog niet hoog genoeg, dan kun je ook eens denken aan een bet builder met bijvoorbeeld een goal van, wie anders, Robert Lewandowski. Een kopgoal van de FC Barcelona spits staat met de Bet365 Bet Boost bovendien op 6.50.

Hoewel er een hoop kenners zijn die een doelpuntenfestijn voorspellen, valt het ons ook op dat Estland in de laatste wedstrijden de defensie stevig heeft aangesterkt. Bovendien heeft Polen in de laatste 24 wedstrijden niet meer dan 2 keer in een wedstrijd gescoord. Rekening houdend met deze statistieken, is een interessante weddenschap dan ook wel dat er minder dan 3,5 goals vallen en niet beide teams scoren.

Wedden op Polen – Estland met fraaie welkomstbonus

Mooie odds, een dikke bet builder, een goede bet boost, het lijkt maar niet op te houden. Toch hebben we nog iets moois voor je in petto. Wat dacht je namelijk van de Bet365 welkomstbonus die je een gratis wedkrediet oplevert van maar liefst €50! Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via de knoppen op deze pagina, een storting te doen en in te zetten. Veel makkelijker kunnen we het niet maken.

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Bet365 Nieuws