Herstelt PSV zich na domper in de Champions League tegen FC Twente?

Bas Hosselman
14. maart 2024

Na een spannende Europese midweek kunnen we ons weer opmaken voor een knallend Eredivisie weekend. PSV – FC Twente is het mooiste affiche van het weekend en daar horen natuurlijke prachtige odds bij.

PSV op jacht naar kampioenschap en record

Onder het motto eendracht maakt macht gaat PSV aankomend weekend op zoek naar opnieuw een overwinning. Met nog 11 Eredivisiewedstrijden te spelen, heeft de ploeg van Peter Bosz een grote kans om een 30-jaar oud record te breken. Mochten PSV namelijk ongeslagen blijven, dan kan het het een 29 jaar oud recordvan Ajax evenaren. Onder Louis van Gaal bleef Ajax in seizoen 1994/1995 een heel seizoen ongeslagen en werd het kampioen met 27 zeges en 7 keer een gelijkspel.

Zover is het nog niet en PSV komt dit seizoen soms ook goed weg. De vraag is natuurlijk hoe de zware wedstrijd tegen Borussia Dortmund in de benen is gaan zitten. Daarbij zijn er ook nog een aantal twijfelgevallen bij PSV en moet Bosz het doen zonder Armando Obispo die een rode kaart pakte in de zwaarbevochten uitzege op Go Ahead Eagles. We hebben mooie quoteringen gevonden bij Unibet waar er ook een sportweddenschappen welkomstbonus voor je klaar staat.

PSV FC Twente quoteringen Eredivisie

©Unibet 14-03-2024-odds kunnen veranderen

FC Twente stevig op de derde plek

Met zes punten achterstand op nummer twee Feyenoord en zeven punten voorsprong op AZ dat vierde staat, lijkt de derde plek beklonken voor FC Twente. Net als PSV is FC Twente dus bezig aan een topseizoen en de derde plek is dan ook meer dan de Tukkers van hebben durven dromen. Van de laatste vijf wedstrijden werden er vier wedstrijden gewonnen en ging alleen de wedstrijd tegen FC Utrecht verloren. Twente kwam PSV twee keer eerder tegen dit seizoen en beide keren wisten de Eindhovenaren drie keer te scoren en won het in de wedstrijd. In Enschede won PSV tegen 10 man van FC Twente met 0-3 en twee maanden later op 17 januari werd het in de KNVB beker 3-1 voor PSV. Johan Bakayoko was in beide wedstrijden trefzeker en de vraag is nu natuurlijk of hij ook een doelpunt maakt tegen FC Twente.

Bij FC Twente moet het gevaar komen van Sem Steijn die dit seizoen al bij 14 goals betrokken is, terwijl Joseph Oosting ook op Ricky van Wolfswinkel kan rekenen. Is drie keer scheepsrecht voor de Tukkers? Waar jij op kan rekenen is wellicht een Unibet 50x inzet bij deze wedstrijd. Unibet heeft namelijk regelmatig speciale odds boosts beschikbaar en die verwachten we ook bij het wedden op PSV – FC Twente.

Wedden op PSV – FC Twente met mooie odds en bonus

We hebben net al even wat spelers uitgelicht en de vorige resultaten van beide teams belicht. Een aantal interessante weddenschappen hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • PSV wintin reguliere speeltijd 1.44
  • Meer dan  2,5 doelpunten: 1.50
  • Beide teams scoren: 1.73
  • Johan Bakayoko (PSV)scoort:3.50
  • Luuk de Jong (PSV) scoort: 1.83
  • Ricky van Wolfswinkel (FC Twente) scoort: 4.35
  • Sem Steijn (FC Twente scoort: 4.80

Om het gokken op PSV – FC Twente nog aantrekkelijker te maken, hebben we een prima bonus voor je gevonden. Hier pak je namelijk free bets ter waarde van €50 en dat is zeker een Unibet download waard. Door je via de knop hierboven aan te melden, kom je direct uit bij de bonus en kun je al een paar minuten later wedden met de beste odds en dus een heerlijke bonus! Fijne wedstrijd!

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.