Wie zijn de favorieten voor de ATP Miami Open?

Bas Hosselman
26. maart 2024

Hoewel het geen Grand Slam is, trekt de Miami Open 2024 de beste spelers ter wereld aan. Dit toernooi, officieel bekend als de Miami Open duurt nog tot 31 maart en dat betekent dat alleen de beste spelers zijn overgebleven. Wie wint het toernooi op zondag?

Beste quoteringen om te wedden op Miami Open

Vooraf waren de blikken vooral gericht op, hoe kan het ook anders, Novak Djokovic, de huidige nummer één van de wereld. De verrassing was dan ook groot toen de Serviër zich vlak voor de start van het toernooi terugtrok. De focus is dan ook opgeschoven naar andere favorieten op de ATP Miami zoals bijvoorbeeld Carlos Alcatraz, Daarnaast speelt ook Jannik Sinner, winnaar van de Australian Open, nog altijd mee om de hoofdprijs in Miami. Verder is er nog Daniil Medvedev, Grigor Dimitrov, en natuurlijk Casper Ruurd.

Je ziet het, er zijn nog genoeg grootmachten die de ATP Miami de nodige glans geven. We hebben een sportsbook Nederland site gevonden waar je behalve goede quoteringen ook nog eens een extra bonus krijgt speciaal voor je ATP Miami weddenschappen. Elke dag krijg je bij Circus namelijk een 15% live boost. Je kunt zowel enkelvoudige als combi bets plaatsen, zo lang ze maar live zijn. Daarboven op verwachten we ook nog de explosieve Super Odds Circus waarmee je met flink verhoogde quoteringen kunt wedden. Het is dus dubbel raak bij Circus.

Wie zijn de favorieten van de ATP Miami 2024?

Met goede odds maak je jouw weddenschappen nog beter en dan hebben we ook nog een mooie  sport welkomstbonus voor je gevonden. Die kun je gebruiken om te wedden op de individuele wedstrijden op de Miami Open en binnenkort kun je ook al inzetten op wie de eindwinnaar wordt. Met het toernooi in volle gang zijn er natuurlijk nog de nodige verrassingen op komst. Toch kunnen we je hieronder al een lijstje geven van onze favorieten. Houd er wel rekening mee dat op het moment van schrijven deze spelers nog in het toernooi zitten, maar dit natuurlijk bij de eerstvolgende wedstrijd al kan veranderen.

  • Carlos Alcatraz
  • Jannik Sinner
  • Daniil Medvedev
  • Alexander Zverev
  • Alex de Minaur

Circus bonus

Welkomstbonus bij wedden op ATP Miami

Je komt hier natuurlijk niet weg zonder dat je een mooie welkomstbonus te pakken hebt. Daarom raden we je de Circus welkomstbonus sport aan. Hiermee krijg je maar liefst €250 in gratis weddenschappen die je naar hartelust kunt gebruiken bij je tennisweddenschappen zoals de ATP Miami. Behalve de ATP vindt ook het damestoernooi WTA tegelijktijdig plaats. Genoeg mogelijkheden dus om die €250 euro in Circus Freebets op te maken! En hoe lekker is het nu om een toernooiwinnaar te voorspellen met goede odds én een gratis weddeschap?

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.