FC Twente vs Fiorentina, Tukkers op zoek naar stunt

Jeroen van Veen
24. augustus 2022

# Ad Na de 2-1 nederlaag in Italië heeft FC Twente nog alle kans om via Fiorentina in de groepsfase van de Conference League te komen. Kan FC Twente na tien jaar weer de groepsfase van Europa in? FC Twente vs Fiorentina in de laatste voorronde van de Conference League, 25 augustus 2022 om 19:00. Pak nu je Bet365 bonus en wed op deze wedstrijd.

FC Twente dit seizoen sterk

FC Twente is goed in vorm dit seizoen. De ploeg won tot de heenwedstrijd tegen Fiorentina alles en ook in Italië deed de ploeg goed mee. Hoewel 2-1 geen slechte uitslag is tegen de hoger ingeschatte Italianen, kreeg je toch het gevoel dat Twente er meer uit had kunnen halen. Fiorentina had dit seizoen pas één officiële wedstrijd gespeeld en miste nog wedstrijdritme. Dat was zichtbaar tegen het einde van de wedstrijd toen Twente de overhand had, de betere conditie had en nog kansen kreeg op de gelijkmaker.

Een week later heeft Fiorentina weer meer wedstrijdritme, want na drie wedstrijden kun je wel zeggen dat het seizoen nu volledig begonnen is. Twente heeft echter het voordeel dat ze de hele week specifiek op deze wedstrijd hebben kunnen trainen. De KNVB hielp de ploeg een handje door de wedstrijd tegen Excelsior van afgelopen weekend te verplaatsen naar volgende week en dus is de thuisploeg deze wedstrijd helemaal fit. De ploeg lijkt ook zonder blessures naar deze wedstrijd toe te kunnen leven en dat is een goed teken voor de ploeg van Ron Jans die dit seizoen vooral verdedigend erg sterk lijkt.

Ook Fiorentina speelt waarschijnlijk met ongeveer dezelfde ploeg als vorige week. Zondag tegen Empoli speelde de ploeg eigenlijk wel goed, maar het afmaken was slordig en dus verspeelde de ploeg de eerste punten van het seizoen (0-0). Kan FC Twente genoeg doelpunten maken om ten koste van de Italianen de groepsfase van de Conference League te halen?

FC Twente vs Fiorentina, inzetten bij Bet365

FC Twente Fiorentina odds
© Bet365 – screenshot 23/08/2022: odds onderhevig aan verandering.

De bookmakers Nederland zien Fiorentina ook als favoriet voor het behalen van de groepsfase en zelfs in Enschede zijn de Italianen ligt favoriet voor de overwinning met een quotering van 2.45 bij Bet365. Een overwinning van FC Twente levert je een quotering van 2.70 en een gelijkspel, dat voor Twente niets waard is omdat daarmee het Europese avontuur ten einde is, is 3.60 waard.

FC Twente heeft zeker kansen op winst in de eigen Grolsch Veste. De ploeg heeft nog steeds de beschikking over de talentvolle middenvelder Ramiz Zerrouki, die in de belangstelling van Feyenoord zou staan en heeft bijvoorbeeld vier sterke vleugelspelers die elkaar niet veel ontlopen en dus zou er de hele wedstrijd druk moeten kunnen komen van die kanten.

Fiorentina heeft met Nicolas Gonzalez en Cristiano Biraghi echter gewaardeerde internationals van Argentinië en Italië en aan die kwaliteit kan Twente niet tippen. Met Luka Jovic heeft Fiorentina ook nog eens een topspits in huis gehaald en dus lijken de Tukkers het moeilijk te krijgen in eigen huis. Geloof je echter toch heilig in de kansen van Twente en wil je er op wedden, vergeet dan vooral niet je Bet365 welkomstbonus te claimen.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Bet365 Nieuws