PSV vs Rangers FC, wie pakt gewild Champions League ticket?

Jeroen van Veen
23. augustus 2022

De beslissing voor het belangrijke ticket voor de groepsfase van de Champions League tussen PSV en Rangers FC valt woensdagavond in Eindhoven. Na de 2-2 in Glasgow staan hebben de Eindhovenaren de beste papieren. Kunnen ze het over de streep trekken? PSV – Rangers FC in de Champions League play-off, 24 augustus 2022 om 21:00. Pak je BetCity bonus en wed op deze belangrijke wedstrijd voor PSV.

Bij de 2-2 in Schotland waren de Eindhovenaren een groot deel van de wedstrijd de betere ploeg, maar in het kwartier voor rust had het ook helemaal mis kunnen gaan, want toen creëerde Rangers met opportunistisch voetbal even kans na kans. PSV overleefde, kwam in de tweede helft toch op achterstand na een opzichte blunder van de tot nog toe betrouwbare aanwinst Walter Benitez en kwam weer terug met een kopgoal van Armando Obispo. De 2-2 einduitslag was een juiste afspiegeling van de krachtsverhouding en dat biedt mogelijkheden voor PSV.

PSV leek voetballend gezien sterker, maar gesteund door het luidruchtige publiek konden de Schotten af en toe toch wat meer. Dat zal in deze wedstrijd anders zijn, want in Eindhoven zal het publiek juist op de hand van de Eindhovenaren zijn.

Voor deze wedstrijd lijkt PSV over dezelfde namen te beschikken als in de afgelopen wedstrijden. De ploeg kreeg van de KNVB ook rust in de aanloop naar deze wedstrijd, door het Eredivisieduel te verplaatsen en dus werkt van Nistelrooij zonder zorgen naar deze wedstrijd toe. Het Rangers van Gio van Bronckhorst heeft ook geen grote zorgen, maar leed afgelopen weekend wel voor het eerst puntverlies in de eigen competitie, toen het het laatste kwartier door rode kaarten nog maar met negen man op het veld stond en daar kan PSV mogelijk nog meer vertrouwen uit halen.

Wedden bij BetCity

Gokken op PSV vs Rangers FC bij BetCity

Bij BetCity is PSV de duidelijke favoriet voor de overwinning met een quotering van 1.80. Een overwinning van Rangers is bij deze bekende bookmaker van de bet sites Nederland 4.15 waard. Als er gelijkgespeeld wordt en er dus een verlenging komt kun je daar 4.10 voor krijgen.

Die favorietenrol is in principe logisch omdat PSV het in eigen huis af mag maken en de reputatie van Rangers dat het vooral in eigen huis goed presteert, maar er zitten nog wel wat haken en ogen aan de uitspraak, want het Rangers van van Bronckhorst liet vorig seizoen bijvoorbeeld nog zien dat het ook buitenshuis grote tegenstanders aan de zegekar kon binden met een 2-4 overwinning tegen Borussia Dortmund.  PSV Rangers odds

Ondanks dat is PSV toch gewoon de duidelijke favoriet, met Luuk de Jong in de punt van de aanval is er een doelpuntenmaker pur sang bijgekomen en dat vindt BetCity ook, want een doelpunt van hem levert je een quotering van 2.28 op. Ook Cody Gakpo is ondanks de vele interesse nog steeds bij PSV en een doelpunt van de sterke vleugelaanvaller is dan ook 2.75. Bij Rangers is de nieuwe Kroatische spits Antonio Colak de grootste kanshebber met een quotering van 3.30. Kijk dus verder voor de beste bookmaker bonussen om nog meer te kunnen winnen met PSV

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.