Manchester United vs Liverpool, gaat druk op Ten Hag verder oplopen?

Jeroen van Veen
20. augustus 2022

Het geplaagde Manchester United van coach Erik ten Hag neemt het in de Engelse klassieker in eigen huis op tegen het Liverpool van Jurgen Klopp dat ook een matige seizoenstart achter de rug heeft. Manchester United – Liverpool in de Premier League, 22 augustus 2022 om 21:00. Pak je Toto bonus en zet in op deze kraker in Engeland.

Manchester United en Liverpool hebben eigen problemen in aanloop klassieker

Het seizoen kon voor Erik ten Hag niet slechter beginnen. Tegen Brighton werd thuis vrij kansloos verloren en een week later veegde Brentford de vloer aan met de Mancunians en dat kwam hard aan. De druk op ten Hag, wie het nog niet lukt zijn eigen stempel op de ploeg te drukken, loopt daarom in rap tempo op. Achter de aankoop van Lisandro Martinez staan vanwege zijn geringe lengte al flinke vraagtekens en het middenveld van Scott McTominay en Fred lijkt veel te zwak.

Voor dat middenveld is echter een oplossing onderweg, want de ploeg lijkt Casemiro over te nemen van Real Madrid. De ervaren Braziliaan won al vier keer de Champions League en vele nationale titels en speelt bij het nationale elftal al vaak samen met Fred. Casemiro zal tegen Liverpool in principe nog niet mee kunnen doen, maar voor de volgende wedstrijd kan het een flink verschil maken. Ook Cristiano Ronaldo is een probleem, de Portugees lijkt weg te willen en de relatie met ten Hag lijkt dan ook verstoord.

Liverpool heeft zijn eigen problemen na twee gelijke spelen in de eerste twee wedstrijden. Klopp staat vanwege zijn lange staat van dienst uiteraard nog lang niet onder druk en het is nog vroeg in het seizoen, maar ook voor Liverpool is een overwinning hard nodig. De peperdure aanwinst Darwin Nuñez speelt niet mee op Old Trafford. De Uruguayaan liet zich tegen Crystal Palace uit de tent lokken en reageerde met een kopstoot, waardoor hij tegen United geschorst is. Verder mist Liverpool ook spelers als Konaté, Matip, Thiago Alcantara en Diogo Jota en dat betekent dat de ploeg redelijk gemankeerd deze wedstrijd ingaat.

Wedden bij Toto

Wedden op Manchester United vs Liverpool

Ondanks alle blessures bij Liverpool geven de bookmakers geen cent voor de kansen van Manchester United met een quotering van 4.95 voor een thuisoverwinning en 1.60 als Klopp’s mannen er met de overwinning vandoor gaan. Met de bookmaker bonus kun je die quoteringen zelfs nog verhogen of kijk eens naar de mogelijkheden voor een gratis bet op deze wedstrijd.

Manchester United Liverpool odds

Voor Manchester United was David de Gea tegen Brentford de grote schlemiel. De doorgaans betrouwbare keeper ging twee keer opzichtig in de fout en vooral bij de 1-0 binnen vijf minuten zag hij er dramatisch uit. De verdediging die voor hem staat geeft ook weinig vertrouwen, want Harry Maguire is al ruim een jaar uit vorm en Lisandro Martinez is pas net nieuw in de Premier League en moet nog wennen aan de intensiteit. Ook backs Diogo Dalot en Luke Shaw staan hevig onder de druk, dus kunnen er wel eens doelpunten komen. Voor meer dan 2.5 doelpunten is er een quotering van 1.48 en voor meer dan 3.5 doelpunten loopt die op naar 2.18.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Toto Nieuws