Frankrijk – Nederland, EK vrouwen kwartfinale met Miedema

Jeroen van Veen
21. juli 2022

De groepsfase van het EK vrouwen zit erop, Nederland is door naar de kwartfinale en nu gaat het echt beginnen voor de Oranje leeuwinnen, met de zware wedstrijd tegen Frankrijk. Kan het Nederlands Elftal de stunt van vier jaar geleden herhalen en zich voor de halve finale plaatsen? Frankrijk – Nederland bij het EK vrouwen. 23 juli 2022 om 21:00. Pak je Circus bonus en krijg een nog hogere quotering voor een overwinning van Nederland.

Circus pakt uit met het EK voor vrouwen in Engeland en dan met name bij de wedstrijden van het Nederlands Elftal.  De Nederlandse bookmaker geeft namelijk een quotering van 10.00 voor een Nederlandse overwinning. Dat is geldig als welkomstbonus voor nieuwe spelers van Circus. Meld je nu aan en krijg tot 10 keer je inzet terug als Nederland wint.

Frankrijk favoriet voor plek in de halve finale

De Oranje leeuwinnen zijn echter niet de favoriet voor de overwinning in deze wedstrijd. Frankrijk liet bijvoorbeeld met een masterclass in de eerste helft tegen Italië zien dat het een fantastische ploeg heeft. Een van de belangrijkste spelers moet deze wedstrijd echter aan zich voorbij laten gaan, want spits Marie-Antoinette Katoto scheurde in de tweede wedstrijd tegen België haar kruisband en ligt er dus voor lange tijd uit. Ondanks het uitvallen van Katoto wordt Frankrijk een stuk hoger ingeschat dan Nederland en dat kan misschien lekker zijn voor de titelverdediger.

Frankrijk - Nederland odds

Bij Nederland zullen er ook wat veranderingen plaatsvinden, want Lieke Martens komt vanwege een blessure dit toernooi niet meer terug. De linksbuiten speelde dit toernooi nog niet goed en het bleek dus dat dat waarschijnlijk deels te maken heeft gehad met het feit dat ze niet fit was.

Topspits Vivianne Miedema is echter weer terug na een coronabesmetting. De aanvoerder die al 93 doelpunten voor het nationale elftal heeft gemaakt is weer in training en zal tegen Frankrijk ongetwijfeld aan de aftrap staan, maar wie de vervanger van Martens wordt op de linkervleugel is nog niet helemaal duidelijk.

Wedden op Frankrijk – Nederland bij het EK vrouwen

Bij Circus kun je dus een sportweddenschappen bonus van 10.00 krijgen voor een Nederlandse overwinning. De quotering bij Circus van 4.50 zonder bonus is ook al aan de hoge kant. Een overwinning van de Franse dames levert een quotering van 1.74 op en heeft volgens de bookmakers dus een veel grotere kans.

Nu Miedema weer terug in het Elftal is, kun je uiteraard ook op een doelpunt van haar wedden. De Franse defensie staat echter als een huis, dus is het nog niet zo zeker dat ze echt haar stempel op deze wedstrijd kan drukken. Daarom is de quotering van 3.50 best wel royaal en misschien wel de moeite waard om op te gokken.

De quoteringen van de Franse doelpuntenmakers liggen heel dicht bij elkaar. Het is niet eens helemaal duidelijk wie de vervanger van Katoto in de spits wordt. Ouleymata Sarr (2.60) stond tegen België in de spits, maar heeft wat fysieke klachten waardoor Melvine Malard (2.70) het tegen IJsland met succes mocht proberen. Een veiligere keus is misschien wel middenvelder Grace Geyoro (4.05), die tegen Italië al drie keer trefzeker was.

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.