Feyenoord Roma Bookmakers – Alle acties en odds op een rij!

Sander Cement
24. mei 2022

Woensdagavond om 21.00u is het zover, Feyenoord trap in Tirana af voor de Conference League finale tegen AS Roma. Interessant voor de voetbalfanaat, maar wellicht nog interessanter voor de wedfanaat. De bookmakers pakken namelijk volop uit met acties en wij zetten voor jou alle promoties voor wedden op Feyenoord AS Roma gokken op een rij. Ook besteden we aandacht aan de verschillende Feyenoord AS Roma Quoteringen waar jij op kunt wedden. Wil je graag een uitgebreide voorbeschouwing lezen, bekijk dan ons Feyenoord Roma Wedden Voorbeschouwing artikel.
 

1. Wedden op Feyenoord Roma – Toto – € 50 Live Free Bet!

Toto heeft wellicht de beste promotie voor je Feyenoord Roma weddenschap. Zowel voor nieuwe als bestaande klanten wacht er een 50 euro live free bet. Wij leggen jou uit wat je dient te doen.

  • Meld je aan als nieuwe klant bij Toto of log in in je bestaande account.
  • Ga naar de promotiepagina en activeer de Feyenoord Roma promotie.
  • Plaats een 10eu(+) pre-match bet op Feyenoord Roma met 1.50(+) odd.
  • Krijg een live free bet voor Feyenoord Roma cadeau t.w.v. je inzet tot 50eu.
  • Plaats je live free bet gedurende het duel duel en alle winst is voor jou!

Ben je nog geen klant bij Toto? Dan wacht er middels de Toto bonus nog een aanvullende 50 euro free bet op jou. Maak een eerste storting, plaats een weddenschap op een duel naar keuze met een odd van 1.50 of meer en krijg automatisch een free bet ter waarde van je inzet tot 50eu cadeau. Genoeg reden dus om te spelen bij Toto. Klik in onderstaande tabel op een van de Toto quoteringen en meld je aan. Zoals je ziet liggen de Toto quoteringen zelfs boven die van Bet365!


 

2. Gokken op Feyenoord Roma – Bet365 – Verhoogde quoteringen

In bovenstaand voorbeeld zie je dat de reguliere Feyenoord Roma quoteringen hoger zijn bij Toto dan bij Bet365. Bet365 heeft echter voor een aantal selecties de quoteringen verhoogd, zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Zie onderstaande afbeelding voor een eerste blik, in de Bet Boost sectie van Bet365 vind je nog meer verhoogde odds. Bet365 Nederland heet je tevens welkom met 100eu aan wedkredieten en is een zeer degelijke bookmaker. Het is de ’s werelds populairste bookmaker en dat zie je ook terug in het aanbod, de promoties en de klantenservice. Zeker de moeite waard!

Feyenoord Roma Odds
©Bet365 – 24/5/22 – Qouteringen zijn aan verandering onderhevig


 

3. Inzetten op Feyenoord Roma – Betcity – 50x Odd Boost + Free Bet

Daar waar Bet365 een gelouterde bookmaker is, is Betcity nieuw op de markt. Door de vele marketing zijn ze echter al zeer populair geworden in Nederland en haar welkomstacties helpen ook mee. Bij Betcity heb je de keuze uit de standaard Betcity Bonus (maak een storting en ontvang direct een free bet t.w.v. je storting tot 100 euro) of een odds boost. Voor het duel tussen Feyenoord en AS Roma heeft Betcity ook een odds boost. Je kunt namelijk, nadat je een storting van 20 euro of meer maakt, 1 euro inzetten op winst van Feyenoord en dit levert je bij winst 50 euro op! Let op, dit geldt bij winst in reguliere speeltijd, verlengingen en penalties zijn hierbij niet inbegrepen. Ben je al klant bij Betcity? Dan kun je een storting van 20 euro maken en de wedstrijd van de week promotie benutten, in dat geval krijg je na je storting een 10 euro free bet voor een Feyenoord Roma weddenschap cadeau.

Feyenoord Roma Betcity

Wedden bij BetCity

 

4. Super Odds Feyenoord Roma Wedden – Circus – 10x Odds Boost

Daar waar Betcity nieuwe klanten de gelegenheid geeft om 1 euro in te zetten tegen een quotering van 50 bij winst van Feyenoord in reguliere speeltijd, kun je bij Circus 5 euro inzetten op een quotering van 10.00. Dit door middel van de Circus Super Odds promotie. Als alternatief wacht er een welkomstbonus van 250eu aan Free Bets. Ook aan de bestaande klanten wordt weer gedacht. Zij ontvangen namelijk bij een 20 euro(+) pre-match inzet op een odd van 1.60 een 10 euro free bet cadeau die vrij besteedbaar is. Ook bij Circus kom je dus niks te kort, zelfs Ronaldinho denkt dat!

Feyenoord Roma Circus Tips


 

5. Quoteringen Feyenoord Roma Wedtips – Jack’s – Verhoogde Odds

De laatste bookmaker die een actie omtrent Feyenoord Roma gokken heeft is Jack’s. Net als Bet365 doet Jack’s Nederland voor een aantal selecties de quoteringen verhogen. Deze vindt je onderstaand. De verhoogde quoteringen zijn zowel voor nieuwe als bestaande klanten geldig. Op nieuwe klanten wacht er ook nog een 50 euro free bet welkomstbonus. Stort 50 euro en krijg direct een 50 euro free bet cadeau! Je hoeft dus niet eerst een weddenschap te plaatsen om je free bet te claimen, hij staat gelijk voor je klaar! Jack’s is verder een prima bookmaker, nu is het dus een mooi moment om dit ook zelf te ondervinden.

Wedden Feyenoord Roma


 

Beste Quoteringen Conference League Finale wedden

In bovenstaande voorbeelden worden vaak quoteringen verhogingen gegeven voor de uitkomst in reguliere speeltijd. Bij bovenstaand Jack’s voorbeeld zie je dat ook de optie dat Feyenoord wint na strafschoppen genoemd is. Iets dat voor velen wellicht de meeste interessante quotering is, is wat de quotering is voor eindwinst van Feyenoord en Roma. Dit ongeacht de precieze score in de reguliere speeltijd of dat het via verlenging of strafschoppen beslist wordt. De Toto Feyenoord Roma bookmakers bieden allemaal de gelegenheid om op de eindwinnaar te wedden. Onderstaand de quoteringen hiervoor.
 

Bookmaker Eindwinst Feyenoord Eindwinst Roma
Toto 2.20 1.67
bet365 2.20 1.61
Betcity logo klein 2.20 1.68
Circus 2.12 1.70
Jack's logo klein 2.20 1.68

 
Zoals je ziet is Roma de favoriet bij alle bookmakers. Denk je ook dat Roma wint, dan krijg je bij Circus de hoogste qouteringen. Kies je voor Feyenoord, dan zien we dat je juist niet bij Circus moet spelen, alle andere bookmakers bieden met 2.20 een gelijkwaardige quotering. Het vergelijken van quoteringen is altijd interessant om op de lange termijn de meeste kans op winst te maken. De kans op winst is ook groter als je interessante promoties benut. We raden dus aan één of meerdere van bovenstaande promoties te benutten. Veel succes en kijkplezier aan iedereen toegewenst!

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.