Inter Milan – AC Milan Toto voorspelling, opstellingen en odds

Sydnes Meekes
12. mei 2023

We hebben een klassieke Derby van Milaan in de halve finale van de Champions League. AC Milan was op woensdag 10 mei 2023 gastheer van Inter Milan in de heenwedstrijd van de halve finale en leed een 0-2 nederlaag. De terugwedstrijd is gepland op dinsdag 16 mei 2023 om 21.00 uur. We bespreken hier de beste AC Milan odds, de mogelijke opstellingen en onze voorspellingen.

De eerste ronde tussen AC Milan en Inter was de harde wedstrijd de we vooraf ook allemaal al hadden verwacht. Milan leek niet helemaal wakker in de openingsfase en keek al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Wat door het hele duel heen opviel was dat Inter fysiek ook een maatje te groot was, ze konden daardoor spelers als Brahim Diaz gemakkelijk afstoppen en zo snel de angel uit de omschakelingen van Milan halen. Een groot gemis voor Milan was daarnaast natuurlijk ook het ontbreken van sterspeler Raphael Leao.

In deze tweede wedstrijd zullen we een niet heel andere wedstrijd gaan zien verwachten wij. AC Milan moet en zal waarschijnlijk veel druk gaan zetten, net zoals we de hele tweede helft zagen in de eerste wedstrijd.

Internazionale – AC Milan odds

Om te kijken wat de Nederlandse bet sites voorspellingen gaan we allereerst even een kijkje nemen bij de odds. Alhoewel de quoteringen natuurlijk wat verschillen per bookmaker, zien we wel meteen dat Inter nogmaals als grote favoriet wordt aangewezen om ook het tweede duel te winnen. De odds voor een gelijkspel liggen daar ook een stukje vandaan dus het lijkt er echt op dat de bookmakers volledig op Inter inzetten.

Mogelijke opstellingen Inter Milan – AC Milan

Internazionale (3-5-2): Onanaa, D’Ambrosio, Darmian, Bastoni, Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco, Martinez, Dzeko.

AC Milan (3-4-2-1): Maignan, Calabrie, Tomori, Kjaer, Hernandez, Tonali, Krunic, Bennacer, Diaz, Leao, Giroud.

Inter – AC Milan Toto voorspelling

De eerste wedstrijd eindigde in de snelle 2-0 overwinning van Inter na twee vroege doelpunten in de eerste helft toen Edin Dzeko en Henrikh Mkhitaryan scoorden door zwak verdedigen van de tegenstander. AC Milan vertoonde enige tekenen van leven in de tweede helft, maar slaagde er uiteindelijk niet in een doelpunt te maken. Statistieken waren allemaal in het voordeel van Milan, maar de terugwedstrijd zal de winnaar van dit duo bepalen. We voorspellen dat Inter Milan nogmaals een nipte overwinning zal vieren en zich zal kwalificeren voor de finale. Mocht AC Milan er vol op gaan, kunnen ze echter ook voor een grote verassing zorgen in de eerste helft.

Wedden bij Toto

Toto Inter – AC Milan tips

Met een wedstrijd zoals deze die alle kanten op kunnen vallen, hebben we onze tips over een andere boeg gegooid. Wanneer je niet weet wie er gaat winnen, dan is het beter om een aantal weddenschappen uit te kiezen die daar niet gevoelig voor zijn. Onze favoriete AC Milan Toto odds voor dit duel hebben we hieronder allemaal op een rijtje gezet. Ben je trouwens nog geen speler bij toto? Vergeet dan niet om gebruik te maken van de Toto bonus wanneer je een nieuwe account gaat registreren bij deze bookmaker.

  • AC Milan scoort 1 of 2 goals: @1.55
  • AC Milan staat voor na 10 minuten: @10.00
  • Beide teams scoren: @1.85
Wedden bij Toto

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.

Toto Nieuws