De beste wedden op Manchester City – Real Madrid Unibet odds en tips

Sydnes Meekes
12. mei 2023

Wat zijn de beste Real Madrid wedden odds? Wat worden de mogelijke opstellingen en wat zijn de beste weddenschappen? Hier lees je alles wat je moet weten over de tweede etappe van de halve finale van de UEFA Champions League tussen Man City en Real Madrid wedden.

Thuisvoordeel kan het verschil maken

De heenwedstrijd was meer een thriller op het puntje van de stoel dan de totale actie van de halve finale van vorig seizoen, toen Madrid een opmerkelijke comeback maakte in de tweede ontmoeting in het Santiago Bernabéu om de mannen van Pep Guardiola met 6-5 te verslaan. Cruciaal is misschien dat deze keer de terugwedstrijd plaatsvindt in het Etihad Stadium, waar de thuisploeg 14 wedstrijden ongeslagen is met een gecombineerde score van 49-7.

 Mogelijke Manchester City – Real Madrid opstellingen

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Akanji; De Bruyne, Rodri, Gündoğan; Bernardo Silva, Haaland, Grealish.

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga; Modric, Kroos; Valverde; Rodrygo, Benzema, Vinícius Júnior.

Guardiola zal het dit seizoen moeten doen

Pep Guardiola heeft de UEFA Champions League niet meer gewonnen als manager sinds 2011 met FC Barcelona, ​​en hij neemt het dit keer op tegen de coach met de meeste Champions League-titels in de geschiedenis: Carlo Ancelotti (4).

Guardiola hoopt in dit gelijkspel meer teleurstellingen in de halve finale van de UCL te voorkomen – als zijn Man City-ploeg wordt uitgeschakeld tegen Los Blancos, dan zou hij samen met José Mourinho de coach worden die de meeste gedeelde UCL-gelijken in de halve finale verliest de geschiedenis van de wedstrijd (6). Als hij door deze gelijke stand komt, is de hoop van Man City op een historische treble nog steeds springlevend.

Manchester City - Real Madrid voorspelling

Man City tegen Real Madrid wedtips

Uiteindelijk gaat het bij ons natuurlijk om het wedden. Daar om zijn wij ook de statistieken in gedoken om met een aantal goede wed tips te komen gecombineerd met de beste odds van bookmakers Nederland Unibet. Als eerste is dat beide teams scoren, zowel City als Real Madrid moet er voor gaan, dit zal een vrij open wedstrijd gaan opleveren. Zelfs als het na 90 minuten gelijk zal staan voorspellingen wij niet dat het een 0-0 zal zijn. Voor deze weddenschap krijg je 1.62x je inzet bij Unibet. Als tweede Manchester City wedtip hebben we de correcte score van 2-1, een overwinning voor City dus. Hiervoor krijg je 7.50 keer je inzet bij Unibet. Als derde gaan we dan kijken naar de doelpuntenmakers. Wij verwachten dat Haaland een goal zal scoren maar de kans is ook heel groot dat hij de wedstrijd zal open breken met het eerste doelpunt. Maakt hij het eerste doelpunt van de wedstrijd dan krijg je 3.05x je inzet bij Unibet.

  • Beide teams scoren: @1.62
  • Correcte score 2-1 voor City: @7.50
  • Eerste doelpunt door Haaland: @3.05

Gratis Unibet Man City – Real Madrid wedden?

Heb je hierboven een interessante weddenschap gevonden? Dan is het wellicht interessant om te horen dat je als nieuwe speler ook gratis kunt wedden bij Unibet. Met de Unibet welkomstbonus kun je met het registreren van een nieuw account namelijk tot 50 euro aan gratis wedden credits verdienen. Klik je op de gele knop hieronder dan sturen we je gelijk door naar de juiste bonus pagina.

 

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.