Wedden op Feyenoord Go Ahead Eagles? Pak nu Circus 50x odds!

Sydnes Meekes
11. mei 2023

Zondag lijkt nu dan echt de langverwachte Rotterdamse ontknoping voor het Eredivisie seizoen 2022/23 op het programma te staan. Feyenoord zal om 16:45 Go Ahead Eagles uit Deventer ontvangen in de eigen Kuip in Rotterdam-Zuid. Bij slechts een overwinning zou Feyenoord al kampioen zijn maar om het feestje nog mooier te maken, kun je 50x je inzet winnen met een alternatieve Circus welkomstbonus  bij een nog mooiere uitslag.

Wordt Feyenoord zondag kampioen?

Voor Feyenoord staat er niet direct veel op het spel als we het hebben over het winnen van het kampioenschap, dat lijkt echter slechts een kwestie van tijd. Met een thuiswedstrijd, een al volledig opgezet feest en een vol centrum van Rotterdam zou het echter wel een extra mooi kampioensfeest worden als Feyenoord het in eigen huis direct weet af te maken in plaats van het een weekje uit zou stellen.

Wat heeft Feyenoord, de arbeidersclub uit het zuiden van Rotterdam, nu dan precies nodig om het kampioenschap binnen te slepen in dit duel tegen Go Ahead Eagles? Gelukkig is dat geen hele ingewikkelde vraag. Dit maal hoeven we niet moeilijk het doelsaldo te gaan berekenen en naar het aantal goals te gaan kijken. Feyenoord moet simpelweg winnen, 3 punten pakken en dan zijn ze kampioen. Of zou de ploeg uit Deventer vastberaden zijn om het feestje nog een week uit te stellen voor de Rotterdammers?

Feyenoord – Go Ahead Eagles odds

Voordat we de promotie van Circus induiken nemen we eerste een kijkje bij de Bet365 Feyenoord odds om een goed beeld van dit duel te krijgen. In onze odds vergelijking hieronder zie je de Bet365 odds voor de weddenschappen Full time result, Both teams to score en over 2.5 goals. Wat voor niemand als een verassing zal komen is dat de odds voor go Ahead Eagles super hoog zijn en de kans dan ze winnen of uberhaubt een goal scoren vrijwel onmogelijk wordt geschat, ook door de bookmakers.

Wedden op Feyenoord – Go Ahead met 50x je inzet

Van alle bookmakers Nederland is er een die erg groot uitpakt met de promotie voor dit duel. Circus biedt namelijk een hele interessante Circus odds boost van 50x. Hieronder zullen we je alles uitleggen over deze weddenschap, hoe deze werkt, hoe je de Super Odd claimt en waar je rekening mee moet houden.

De Circus Super Odd is een verhoogde odd van 50x in dit geval, de weddenschap waar dit voor geld is voor Feyenoord om met minimaal 2 goals verschilt te winnen van Go Aehad Eagles.

Hoe claim je de Super Odd?

Het claimen van de Super Odd is vrij gemakkelijk. Klik allereerst op de gele knop hieronder en we sturen je direct door naar de juiste landingspagina bij Circus. Daar klik je vervolgens op de odd voor de wedstrijd van Feyenoord tegen GAE. Volg vervolgens de stappen, registreer een nieuw Circus account en vervolgens ben je klaar om in te zetten op de boost.

Belangrijke voorwaarden

  • Om gebruik te maken van de verhoogde odd moet je minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen.
  • De Super Odd is een alternatieve welkomstbonus en is dus alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.
  • Een circus boosted odd is slechts eenmalig te gebruiken.
  • De maximale inzet is 1 euro

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.