Wedden op West Ham – AZ: Verdien 100x je inzet

Sydnes Meekes
9. mei 2023

AZ hervat donderdag haar weg richting de Conference League Finale met de eerste halve finale tegen West Ham United. Een uitduel waar voor AZ heel veel op het spel staat. BetCity kon voor dit duel niet achterblijven, we vertellen hier precies hoe je 100x je inzet kut verdienen voor wedden op AZ op bezoek bij West Ham United.

Op het moment van de aftrap staat West Ham slechts vijftiende in de Engelse Premier League terwijl AZ op de vierde plek staat in de Eredivisie wedden, met slechts twee punten achterstand op Ajax. Alhoewel AZ dus ‘gewoon’ weer op een Conference League plek staat, zou West Ham met de huidige stand lang niet in de buurt komen van een Europese ticket voor vorig jaar. Ze staan zelfs dichter bij de degradatie streep dan bij een Europese plek.

Hoe slecht het in de Premier League ook loopt voor West Ham over het hele seizoen gezien, zo loopt het in de Conference League best lekker. Zo wisten ze Gent en Larnaca uit te schakelen op weg naar de halve finale. Ook de laatste competitie wedstrijd onderweg naar AZ werd verassend met 1-0 gewonnen in eigen huis van Manchester United. Mochten ze een goede dag hebben zal AZ ze dus zeker niet moeten onderschatten.

West ham United – AZ odds

Voordat we naar de AZ BetCity promotie voor dit duel door gaan gaan we eerst een kijkje nemen bij de odds. Zo kunnen we voorafgaand aan de wedstrijd al een heel goed idee krijgen van de voorspelling die de Nederlandse bet site zelf heeft voor deze wedstrijd.

Wanneer we naar de BetCity odds voor de winnaars van dit duel gaan kijken hieronder dan valt er iets direct op. De odd voor een overwinning voor AZ is wel heel klein. Sterker nog, dit wordt door BetCity zelfs bijna onmogelijk geschat. Heb je vertrouwen in AZ, wij in ieder geval wel, dan is dit natuurlijk vooral een mooie kans.

West Ham – AZ odds van 100x bij BetCity

Is een odd van ongeveer 6.00 die je normaal krijgt voor een overwinning van de Alkmaarders nou niet genoeg voor je? Dan zul je zeker benieuwd zijn naar deze promotie. BetCity zet voor dit duel namelijk haar BetCity Super Odds in waarmee je 100x je inzet kunt verdienen voor een overwinning van AZ. De odd gaat dus niet een klein beetje omhoog. Deze gaat van 6 naar 100.

BetCity boost pakken

De belangrijkste vraag is nu dan ook natuurlijk hoe deze promo precies werkt en hoe je deze kunt claimen. Gelukkig is dit vrij gemakkelijk en leggen we het hieronder stap voor stap uit.

De Boost is dus een verhoogde odd voor 100x. Deze is eenmalig te gebruiken door nieuwe spelers in de vorm van een welkomstbonus. Je kunt vervolgens eenmalig een euro inzetten op een overwinning van AZ op bezoek bij West Ham United en direct 100 euro winnen met jouw nieuwe account.

  1. Om dit te doen klik je allereerst op de gele knop hieronder en sturen we jou direct naar de juiste landingspagina.
  2. Op die pagina volg je vervolgens de stappen en registreer je een nieuw account bij BetCity.
  3. Als laatste kies je de odds boost als welkomstbonus en kun je, na je eerste storting, een euro inzetten op dit duel.
AZ boost claimen

Let wel op dat je in Nederland moet wonen en minimaal 24 jaar oud moet zijn om deze actie te gebruiken, dit is in Nederland wettelijk verplicht.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.