Toto Real Madrid – Manchester City wedden tips en odds

Sydnes Meekes
8. mei 2023

De felle lichten van het Bernabéu schijnen dinsdagavond weer tijdens een hele interessante halve finale van de Champions League, wanneer Real Madrid Manchester City verwelkomt in de Spaanse hoofdstad voor de eerste ontmoeting. Een hele interessante wedstrijd dus waar je bij het Toto sportsbook op de juiste plek zit!

De regerend kampioen van Engeland scoorde vier onbeantwoorde doelpunten tegen Chelsea over de twee wedstrijden van de kwartfinale om de laatste vier te bereiken, terwijl Pep Guardiola’s mannen Bayern München met 4-1 versloegen.

De opkomende Rodrygo, die dit seizoen meer dan eens Real Madrid’s held was met twee doelpunten – scoorde een brace om Real Madrid een 2-0 overwinning op Chelsea te bezorgen in de tweede ontmoeting van hun Europese kwartfinale. Ook afgelopen zaterdag sloeg Rodrygo weer toe met twee goals sloeg tijdens de spannende Copa del Rey-finale in Spanje.

Niet alleen Real Madrid is echter in goede vorm, Ook bij Manchester City lijkt het seizoen toch nog heel goed uit te pakken. Van de laatste 16 wedstrijden van de Citizens in alle competities, is de tweede ontmoeting tegen Bayern de enige die ze niet hebben gewonnen, hoewel Guardiola het risico loopt een ongewenst record te vestigen van zeven uitschakelingen in de halve finale van de Champions League als manager; is zijn huidige statistiek van zes ook de beste samen met Jose Mourinho.

Mogelijke Real Madrid Manchester city opstellingen

Real Madrid mogelijke basisopstelling:
Courtois, Alaba, Rüdiger, Carvajal, Camavinga, Valverde, Kroos, Modric, Rodrygo, Benzema, Vinicius.

Mogelijke startopstelling Manchester City:
Ederson, Leurder, Dias, Akanji, Stenen, Rodri, Silva, De Bruyne, Gündogan, Grealish, Haaland.

Real Madrid odds tegen Man City

Voordat we naar onze eigen wed tips gaan nemen we eerste een kijkje bij de algemene Toto odds voor dit duel. Met de quoteringen van de bookmakers Nederland krijgen we namelijk gelijk een goed beeld van de voorspelling van deze wedstrijd. Het eerste dat gelijk opvalt is dat Manchester City, ondanks dat de eerste ontmoeting een uit duel is, als favoriet wordt aangewezen, en ook niet met een kleine marge. Over twee wedstrijden is de quotering voor Real Madrid om door te gaan naar de Finale zelfs bijna drie keer zo groot als die van Manchester City. De bookmakers lijken dan ook een open wedstrijd te voorspellen maar lijken niet te denken dat Man City echt in gevaar zal komen.

Onze Toto Real Madrid – Manchester City tips

Man City, en Haaland in het bijzonder, zullen hun lippen aflikken bij het vooruitzicht geconfronteerd te worden met een Militao-loze Real Madrid verdediging. Vooral gezien de recente mislukkingen van Los Blancos om de achterdeur in eigen land gesloten te houden.

Als er echter één ding is dat u moet weten over Real Madrid, dan is het dat ze in Europa nooit mogen worden afgeschreven. Een heenwedstrijd die gemakkelijk alle kanten op zou kunnen gaan, zou ongetwijfeld de verwachtingen waarmaken, en we verwachten dat de twee grootmachten een vermakelijke pot zullen spelen die, volgens ons, heel waarschijnlijk kan eindigen met een correcte score van 2-2. Voor deze sportweddenschappen krijg je een odd van @10.00 bij Toto.

Naast de correcte score vermelde we ook al dat de wedstrijd zo twee kanten op kan gaan. Beide ploegen staan er om bekend om veel goals te scoren in de wedstrijden waar het er echt om gaat. Onze tweede tip is dan ook meer dan 2.5 goals voor een Toto odd van @1.69.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.

Toto Nieuws