AC Milan – Internazionale wedden: 50x winst bij Circus

Sydnes Meekes
5. mei 2023

Deze week staat er een echte voetbal klassieker op het programma in de halve finale van de Champions League. Stadsgenoten AC Milan en Inter Milan zullen gaan strijden om een plek in de finale van de Champions League.

Wat als voetbal fan natuurlijk heel interessant is aan dit duel, dat is dat beide teams jaren weg zijn geweest van de top van de Champions League. Internazionale behaalde de finale voor het laatst in 2010, dat jaar wonnen ze ook nadat Inter en Wesley Sneijder wonnen van Bayern in de finale. Ook AC Milan is jaren weg geweest, hun laatste finale was in het seizoen van 2012. Nu dat de derby echter de halve finale is zijn we er al zeker van dat Milaan terugkeert in de Champions League finale.

AC Milan zit al een tijdje in een moeilijke periode in de Serie A maar wist rondom de kwartfinales wel 3 keer van Napoli te winnen in 2 weken tijd in zowel de Serie A als in de Champions League. Voor Europese avonden lijken ze dus toch iets extra’s te kunnen vinden, tegen stadsgenoot Inter zal dit natuurlijk niet anders zijn.

Bij Inter is het een heel ander verhaal. Internazionale wist in haar laatste 4 wedstrijden een overwinning te boeken tegen Juventus, Lazio en AS Roma. Daarnaast boekte ze ook nog een monsterzege van 0-6 op bezoek bij Verona. Kijke we puur naar de laatste wedstrijden, dan lijkt Inter er op dit moment dus beter voor te staan.

Wedden op AC Milan – Inter odds

Voordat we naar de beste bookmaker promotie gaan voor AC Milan tegen Inter nemen we eerst een kijkje bij de quoteringen. Wat we dan meteen zien is dat de odds lager zijn voor Internazionale. Inter wordt door de bookmakers dus als favoriet aangewezen. Daarnaast is het ook opvallend te noemen dat de AC Milan – Inter odds voor een gelijkspel en die voor een overwinning van AC Milan vrijwel hetzelfde zijn. De bet sites Nederland lijken dus niet erg onder de indruk te zijn van de huidige vorm van AC Milan.

Verdien 50 keer je inzet voor wedden op AC Milan – Inter

Een van de bookmakers die we wel moeten uitlichten voor dit duel dan is dat wel Circus. Deze bookmaker biedt het hele jaar door al een geweldige Circus welkomstbonus aan maar voor deze wedstrijd hebben ze echter een speciale welkomst actie opgezet. Hieronder leggen we je precies uit hoe de actie werkt, hoeveel je kunt winnen met deze promotie en natuurlijk hoe je de bonus claimt.

AC Milan - Inter Circus odd

Wat valt er te verdienen? Voor de Champions League ontmoeting voor AC Milan – Inter wedden heeft Circus een Circus Super odds quotering klaar staan. Het is een verhoogde quotering waarmee je 50x je inzet krijgt bij meer dan 1.5 goals in deze halve finale.

Om deze actie te claimen klik je allereerst op de gele knop hieronder, we sturen je dan direct door naar de promotie pagina van Circus. Hier klik je vervolgens op de odd voor deze wedstrijd. Volg vervolgens de stappen om jouw nieuwe account te registreren en daarna ben je klaar om te wedden. De inzet voor de Super Odd is een euro waardoor je direct 50 euro kunt verdienen als nieuwe speler.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.