Titelkraker Premier League: 100x inzet bij een doelpunt van Haaland!

Sander Cement
25. april 2023

Op woensdagavond 26 april staat hét duel gepland waar de Premier League liefhebber al enkele weken naar uitkijkt. Arsenal probeert in het Etihad Stadion van Manchester City haar koppositie te verdedigen. Gemakkelijk zal dit niet worden met zowel Manchester City als spits Haaland in topvorm. Ook bookmaker Jack’s heeft dit opgemerkt en heeft een geweldige promotie voor nieuwe klanten klaargezet die wij voor jou uitlichten. Ook hebben we nog verschillende andere wedtips voor Arsenal tegen Manchester City.

100x Je inzet bij goal van Haaland!

Ben je nog geen klant bij Jack’s? Dan is het nu je kans! Meld je via onderstaande button aan en profiteer van een speciale sportweddenschappen bonus. Bij een storting van 20 tot 99 euro, kun je 1 euro inzetten op een verhoogde odd van 50.00 als Haaland scoort. Maak je een storting van 100 euro of meer? Dan wacht er een odd van 100.00 op jou waar je opnieuw 1 euro op kunt inzetten. Een mooie manier om sterk te starten.

Gokken op Manchester City Arsenal

Wed tips Manchester City Arsenal

Naast bovenstaande odds boost kun je natuurlijk ook een reguliere weddenschap spelen. Dit kan natuurlijk bij Jack’s Sport maar ook bij een van de vele andere bookmakers. Onderstaand vind je onze wedtips voor jouw Manchester City Arsenal toto en de odds van verschillende bookies!

  1. Tip: Man City with met Handicap -1 – In het Etihad stadion is Manchester City niet enkel nagenoeg onverslaanbaar, ook halen ze regelmatig uit. In 15 thuisduels wisten ze maar liefst 50x te scoren. Onlangs moest onder andere Bayern München nog ondervinden hoe City ze ruim de baas was. De kans is groot, dat ook dit keer Manchester City de weg naar voren weet te vinden.
  2. Tip: Beide ploegen scoren – Ondanks dat City zelf vaak scoort, heeft het ook 15 doelpunten moeten incasseren in thuisduels. Arsenal weet gemiddeld precies 2 doelpunten per wedstrijd te maken in uitwedstrijden, de kans is dus groot dat dit ook ditmaal gaat lukken. Zeker ook gezien het feit dat City bij winst, minder verliespunten dan Arsenal heeft en de koppositie ligt daarna dan ook voor het grijpen.

Wij bekijken voor jou dagelijks welke bookmakers de hoogste quoteringen hebben. In bovenstaand overzicht zie je zelf gemakkelijk en snel per weddenschap waar je het beste terecht kan. Het loont zich altijd om meerdere accounts te hebben, zodat je altijd van de hoogst mogelijke odds geniet. Klik simpelweg op jou odd naar keuze en meld je aan!

Over de auteur

Sander Cement kent als geen ander alle Nederlandse bookmakers. Hij is altijd op de hoogte van alle bonussen en al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom de Nederlandse bookies. Hij schrijft hier dan ook met veel passie over bij sportweddenschappen-bonus.com.

Jacks Casino & Sport Nieuws