Ontvang een Circus odd van 50x voor Real Madrid – Celta de Vigo

Sydnes Meekes
21. april 2023

Dit weekend zal Real Madrid het gaan opnemen tegen Celta de Vigo. Circus biedt nieuwe spelers dit weekend de kans om wel 50 keer hun inzet te verdienen bij een overwinning van Real Madrid in dit La Liga duel. Hier lees je alles over deze actie en hoe je deze ook kunt verzilveren.

Voordat we de actie in zullen duiken zullen we eerst beginnen met een korte preview van Real Madrid tegen Celta de Vigo, de wedstrijd vindt plaats op 22 april 2023 om 21:00 in de 30e speelronde van de Spaanse La Liga competitie. Laten we de huidige vorm van de teams evalueren en de optimale kansen voor deze wedstrijd bekijken. Real Madrid vecht namelijk niet meer voor het kampioenschap. Tegelijkertijd riskeert hij de tweede plaats in het klassement te verliezen aan stadsgenoot Atletico Madrid dat inmiddels nog maar twee punten achter staat. Celta heeft niks meer te winnen dit seizoen, al met al bleek het ‘slechts’ een sterke middenmoter in het La Liga seizoen van dit jaar.

Odds Real Madrid – Celta de Vigo

Alhoewel we ons in dit artikel vooral zullen richten op de actie van Circus, is het ook interessant om even een kijkje te nemen bij de odds van alle bookmakers. Het gemiddelde hiervan zal ons namelijk een heel goed beeld geven van het spelverloop dat de Nederlandse bookmakers verwachten voor deze ontmoeten tussen Real Madrid en Celta de Vigo.

In dit geval gaan we kijken naar de odds voor de einduitslag van Bet365, LiveScore Bet, Toto en BetCity. Wat natuurlijk niet als een verassing zal komen is dat Real Madrid als grote favoriet naar boven komt met een gemiddelde odd van zo’n @1.38 voor een overwinning van de club uit de hoofdstad van Spanje. De kans op een gelijkspel is al klein met een odd van @5.00 bij de meeste bookies en een echte stunt van Celta lijkt wel heel klein geschat.

Mocht je nou een interessante odd zien in de odds vergelijking hieronder? Klik dan op de odd en je wordt direct doorverwezen naar de weddenschap bij de desbetreffende bookie.

Real Madrid in beeld

Real Madrid richt zich nu niet meer op La Liga die inmiddels wel binnen is bij FC Barcelona, de focus zal in plaats daarvan volledig uit gaan naar de Champions League bij de Koninklijke. Hier versloeg het Chelsea deze week nog met 2-0 in Londen. De thuiswedstrijd eindigde echter met dezelfde score in het voordeel van de Spaanse grandee. Hierdoor bereikte de ploeg de halve finale, waar ze tegen Manchester City spelen. Tegelijkertijd blijft ze presteren in de Copa del Rey, waar ze Osasuna zullen ontmoeten in de finale, wat belangrijk is voor de voorspelling voor Real Madrid in de komende ontmoeting.

Hoe doet Celta de Vigo het dit seizoen?

Celta had onlangs een ongeslagen reeks van zeven wedstrijden. De meesten van hen eindigden echter in een gelijkspel. Het team brak bijvoorbeeld uit met Sevilla met een score van 2:2, wel moeten we daar bij vermelden dat Celta de Vigo beide van die goals scoorde in de blessure tijd.. En al in de volgende ronde kon ze zelf de wedstrijd niet volledig voltooien. Als gevolg hiervan verloren de jongens op hun veld van Mallorca – 0:1, wat belangrijk is voor de voorspelling voor Celta in de komende ontmoeting.

Mogelijke opstellingen Real Madrid – Celta de Vigo

Real Madrid: Courtois; Lucas Vasquez, Militao, Rudiger, Nacho; Valverde, tchouameni, Ceballos; Asensio, Benzema, Rodrygo.

Celta de Vigo: Villar; Hugo Mallo, Aidoo, Unai Nunez, Javi Galan; Carles Perez, Tapia, Fran Beltran, Cervi; Iago Aspas, Seferovic.

50x je inzet voor een overwinning van Real Madrid

Nu dat we een goed beeld hebben gekregen en zien dat de kans van een overwinning van Real Madrid heel groot is, vraag je je waarschijnlijk inmiddels ook af hoe je dan nu 50x je inzet kunt verdienen bij Circus.

Deze Circus Super Odd is speciaal ontworpen voor nieuwe spelers en komt dus in de vorm van een welkomstbonus. Om deze te claimen, ga je naar de Circus Super Odds-pagina via de gele knop hieronder. Selecteer de Super Odd die je wilt pakken en selecteer deze. Volg daarna de stappen om een ​​nieuw account aan te maken. Na je eerste storting kun je inzetten op Super Odds. Als Real Madrid wint, krijg je 50 keer je inzet terug.

wedden op Real Madrid - Celta de Vigo bij Circus

Let op: In Nederland moet je 24 jaar of ouder zijn om in aanmerking te komen voor een bookmaker bonus. Daarnaast is de maximale inzet op de verhoogde odd 1 euro en is de promotie eenmaal te gebruiken.

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.