Zet in en ontvang deze speelronde een Unibet Eredivisie Free Bet

Sydnes Meekes
20. april 2023

Elk weekend barst de Eredivisie weer los en daar zijn altijd interessante weddenschappen en promoties te vinden. Met deze Unibet bonus kun je elke speeldag een Eredivisie free bet ontvangen. In dit artikel vertellen we je alles over deze Unibet promo en waar je deze kunt vinden en claimen

Unibet Eredivisie free bet

Wedden op de Eredivisie is altijd interessant, al is de winnaar misschien al bekend dan is er ergens op de ranglijst altijd nog wel een strijd gaande. Zo word er gestreden voor de tweede plek voor een Champions League ticket, de subtop vecht op kwalificatie voor Europees voetbal en onderin komt het bestaan van grote namen in gevaar wegens degradatie. Kortom, er is elk weekend wel een interessante wedstrijd en dat betekend ook mooie weddenschappen.

Welke wedstrijden staan er dit weekend op het programma?

Dit weekend gaat vanaf vrijdag 21 april speelronde 30 van het seizoen alweer van start en dat betekend dat we ook langzaam richting de ontknoping gaan. Ook dit weekend staan er weer een paar interessante weddenschappen op het programma, hieronder een overzicht van alle wedstrijden waarmee jij een Eredivisie Unibet free bent kunt vrijspelen.

  • FC Volendam – Cambuur (21 april)
  • SC Heerenveen – FC Emmen (22 april)
  • FC Groningen – NEC Nijmegen (22 april)
  • Vitesse – Excelsior (22 april)
  • FC Twente – Sparta Rotterdam (23 april)
  • PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam (23 april)
  • Feyenoord – FC Utrecht (23 april)
  • AZ Alkmaar – RKC Waalwijk (23 april)
  • Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard (23 april)

Met PSV tegen Ajax op zondag 23 april 2023 zullen beide teams hun slag proberen te slaan voor de tweede plaats en dus een play-off ticket voor de Champions League. Vitesse en Excelsior zullen onderling strijden en de winnaar zal verzekerd zijn dat ze uit de degradatie zone zijn. Dan is er ook nog FC Twente tegen Sparta, de huidige nummer 6 tegen de nummer 5, ook dit is een belangrijke wedstrijd met een oog op de Europese tickets. kortom, genoeg om naar uit te kijken!

Gratis wedden op de Eredivsie bij Unibet

Zoals al vermeld kun je dus een Unibet free bet vrijspelen door in te zetten op de Eredivisie, zo kun je de volgende wedstrijd dus gratis wedden. De vraag is nu natuurlijk, hoe werkt dit precies?

Elke speeldag in de Eredivisie en tevens ook in de Keuken Kampioen Divisie krijg je de kans om een €5 gratis weddenschap te ontvangen door een kwalificerende weddenschap te plaatsen. Om dit te doen claim je aller eerst de bonus genaamd  ‘Wed op Nederlands Voetbal en ontvang een €5 free bet’ via de Unibet bonus pagina. Deze pagina is rechtsboven te vinden met het cadeau icoontje.

Nadat je de bonus hebt geclaimd ga je een weddenschap van 10 euro of meer zetten op de Eredivisie met een odd van @1.40 of hoger. Zodra deze weddenschap is afgehandeld zal Unibet de €5 Eredivisie free bet aan je account toevoegen.

Zo claim je de Unibet Eredivisie free bet

Belangrijke voorwaarden

  • De gewonnen free bet is 7 dagen geldig na ontvangst.
  • Je moet 24 jaar of ouder te zijn en in Nederland wonen om deel te nemen aan deze promotie.
  • Alleen weddenschappen op wedstrijden van de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn geldig.
  • De promotie loopt van 6 januari 2023 (00.00 uur) tot 31 mei 2023 (23.59 uur).

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.